Spawner

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
Uživatelský avatar
_Johny_
Příspěvky: 80
Registrován: 10 dub 2014, 21:18
Reputation: 0
Bydliště: Liptov

Spawner

#1 Příspěvekod _Johny_ » 15 kvě 2019, 22:54

82.208.17.39:27955

Zdravím potreboval by som pomôcť zo spawnerom. Potreboval by som nejako nastaviť maximálny počet položených spawnerov a aby sa dali každej grupe rôzne nastaviť. Ďakujem za rady.
82.208.17.39:27955

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9518
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 34
Kontaktovat uživatele:

Re: Spawner

#2 Příspěvekod nejento » 16 kvě 2019, 14:32

Tohle by mohlo pomoci řešit tvůj problém: https://www.spigotmc.org/resources/limits.29791/
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/

Uživatelský avatar
_Johny_
Příspěvky: 80
Registrován: 10 dub 2014, 21:18
Reputation: 0
Bydliště: Liptov

Re: Spawner

#3 Příspěvekod _Johny_ » 16 kvě 2019, 16:29

oki vyskúšam a dám vedieť
82.208.17.39:27955

Uživatelský avatar
_Johny_
Příspěvky: 80
Registrován: 10 dub 2014, 21:18
Reputation: 0
Bydliště: Liptov

Re: Spawner

#4 Příspěvekod _Johny_ » 29 kvě 2019, 20:31

Vedeli by ste mi niekto poradiť ako nastaviť tento plugin https://www.spigotmc.org/resources/limits.29791/ lebo či chcem alebo vôbec sa mi ho nedarí nastaviť ani nejaký návod som nenašiel
82.208.17.39:27955

Uživatelský avatar
pitilon@seznam.cz
Příspěvky: 3869
Registrován: 16 lis 2014, 06:32
Reputation: 53
Kontaktovat uživatele:

Re: Spawner

#5 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 29 kvě 2019, 20:46

Do configu jsi se díval?

Kód: Vybrat vše

# And here the configuration begins.
PluginEnabled: true
# I'm pretty sure you don't want this thing to be enabled. Default: false
debug: false
# Plugin language. You can use your own by creating another file. Default: en
lang: en
# Plugin hook section
Hooks:
    # Should niLimits also hook into PlotSquared if detected? Default: true
    PlotSquared: true
    # Should niLimits also hook into PlotMe if detected? Default: true
    PlotMe: true
    # Should niLimits also hook into ASkyBlock if detected? Default: true
    ASkyBlock: true
    # Should niLimits also hook into AcidIsland if detected? Default: true
    AcidIsland: true
# Should plugin try to cancel WorldEdit actions that go over the limit? May be laggy. VERY LAGGY. Default: false
TryCancelWorldEditActions: false
# Advanced block breaking check. Not required for vanilla, required for modded servers with wrenches. Default: false
AdvancedBreakCheck: false
# List of item names, which plugin will check with it's advanced alghorythm. (If item has these words in it's material name) Default: ['WRENCH','TOOL']
AdvancedBreakItems:
    - 'WRENCH'
    - 'TOOL'
# Limits section.
Limits:
    # Technical, section name. Value is not important, but avoid same names.
    BEDROCK:
        # Block Material name to count.
        NAME: 'BEDROCK'
        # Block data/durability. For example, LOG:1 data would be 1. Set to -1 for counting all blocks with the same name. For example: LOG.
        DATA: -1
        # Worlds plugin is going to count this block in. Use 'all' for all worlds.
        WORLDS:
            - 'all'
        LIMITS:
            # Limits for permission groups. Requires Vault for groups, otherwise will always use default value.
            default: 5
            vip: 50
# Block Material names to count. If you set limit at the section above, but didn't set it below, it wont work. Automatically updates when adding limits via command.
Tocount:
- 'BEDROCK'
na mě to působí jednoduše. Dává ti to nějaký error?
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek

Uživatelský avatar
_Johny_
Příspěvky: 80
Registrován: 10 dub 2014, 21:18
Reputation: 0
Bydliště: Liptov

Re: Spawner

#6 Příspěvekod _Johny_ » 29 kvě 2019, 21:11

veď jasné že som sa díval no pri jednom príkaze to dalo error ale plugin sa choval ako keby fungoval pridalo item ktorí som držal v ruke a v configu som nastavil koľko bude môcť položiť hráč tých blokov ktoré sú limitované a dostal som sa k tomu že to nefunguje :D tak neviem či robím niečo zle
82.208.17.39:27955

Uživatelský avatar
_Johny_
Příspěvky: 80
Registrován: 10 dub 2014, 21:18
Reputation: 0
Bydliště: Liptov

Re: Spawner

#7 Příspěvekod _Johny_ » 30 kvě 2019, 17:21

tak čo pomohol by mi niekto s nastavením ?
82.208.17.39:27955

Uživatelský avatar
pitilon@seznam.cz
Příspěvky: 3869
Registrován: 16 lis 2014, 06:32
Reputation: 53
Kontaktovat uživatele:

Re: Spawner

#8 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 30 kvě 2019, 17:25

Můžeš ty errory poslat do code?
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 16 hostů