WorldEdit

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
karlik97
Příspěvky: 136
Registrován: 13 srp 2015, 07:28
Reputation: 0

WorldEdit

#1 Příspěvekod karlik97 » 05 úno 2019, 20:29

82.208.17.11:27316
Dobry den chtěl bych nastavit kámošovi aby měl group hráče ale přitom mohl worldedit a píše mi to nějaký error viz.obrázek a když už to jde tak to píše furt ten TIPS a ten cotereprotect nevíte co mám povolit,zakázat. Děkuji za odpovědi
Přílohy
aaa.png
aaa.png (57.95 KiB) Zobrazeno 107 x
we.png
we.png (97.41 KiB) Zobrazeno 123 x

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9518
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 34
Kontaktovat uživatele:

Re: WorldEdit

#2 Příspěvekod nejento » 06 úno 2019, 15:27

Však to tam přímo i píše. Stačí, když použije příkaz /wea
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/

karlik97
Příspěvky: 136
Registrován: 13 srp 2015, 07:28
Reputation: 0

Re: WorldEdit

#3 Příspěvekod karlik97 » 06 úno 2019, 17:44

Problém jsem již vyřešil.


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů