Plugin na reklamu

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
filip15
Kontaktovat uživatele:

Plugin na reklamu

#1 Příspěvekod filip15 » 30 kvě 2018, 20:55

IP: 82.208.17.34:27388

Dobrý deň,
Hľadám nejaký kvalitný plugin proti reklame okrem AntiAdu a ChatControlu, najlepšie aby bol zadarmo a ktorý by blokoval každú reklamu url...
IP adresa servera: mc.galaxycraft.eu

Webová stránka: https://GalaxyCraft.eu

___________________________________________________________________________________________________
Ak som ti pomohol nezabudni dať Rep+ ;)
___________________________________________________________________________________________________

Teiichi
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

Re: Plugin na reklamu

#2 Příspěvekod Teiichi » 31 kvě 2018, 00:46

Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”

filip15
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod filip15 » 31 kvě 2018, 14:14

No najlepšie by bolo keby taký plugin ktorý používate a máte s ním skúsenosti :)

pitilon@seznam.cz
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 31 kvě 2018, 18:39

Já využívám chatcontrol (sice placený, ale i free verzi jsem měl nějaký čas) a jak free tak premium mi to blokovalo pěkně.. Jen premium ti to blokuje i v knihách atp.
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek
FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/

filip15
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvekod filip15 » 31 kvě 2018, 21:07

Keď ChatControl sa mi zdá že neblokuje všetko napríklad ako su ip adresy v tvare play.domena.sk

NEZNAMY
Věk: 26
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod NEZNAMY » 31 kvě 2018, 21:39

Mám vlastný, ktorý ti môžem poskytnúť vrámci testovania jeho kvality, napíš mi PM ak máš záujem.

pitilon@seznam.cz
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvekod pitilon@seznam.cz » 01 čer 2018, 18:49

Ono by možná i stačilo kontaktovat vývojáře ChatControlu který by ti určitě poradil. Myslím si, že to dokáže blokovat, že to je jen o nastavení. Ale pokud již máš plugin od NEZNAMY či nějaký jiný, OK. Mi se s autorem dobře komunikovalo, jelikož je Slovák, tedy bezproblémová komunikace.
Obrázek
Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

Obrázek
FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/

filip15
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod filip15 » 01 čer 2018, 21:56

pitilon@seznam.cz píše:Ono by možná i stačilo kontaktovat vývojáře ChatControlu který by ti určitě poradil. Myslím si, že to dokáže blokovat, že to je jen o nastavení. Ale pokud již máš plugin od NEZNAMY či nějaký jiný, OK. Mi se s autorem dobře komunikovalo, jelikož je Slovák, tedy bezproblémová komunikace.

Už mám plugin od NEZNAMY a je ešte lepší ako ChatControl kedže je prispôsobený na CZ/SK IP adresy, dokáže čítať reklamu z knižiek, ceduliek, príkazov....
NEZNAMY mi tam pridal niektoré funkcie hneď čo by mi určite žiadný vývojár tak hneď nepridal.

Elko

#9 Příspěvekod Elko » 03 čer 2018, 21:35

filip15 píše:
pitilon@seznam.cz píše:Ono by možná i stačilo kontaktovat vývojáře ChatControlu který by ti určitě poradil. Myslím si, že to dokáže blokovat, že to je jen o nastavení. Ale pokud již máš plugin od NEZNAMY či nějaký jiný, OK. Mi se s autorem dobře komunikovalo, jelikož je Slovák, tedy bezproblémová komunikace.

Už mám plugin od NEZNAMY a je ešte lepší ako ChatControl kedže je prispôsobený na CZ/SK IP adresy, dokáže čítať reklamu z knižiek, ceduliek, príkazov....
NEZNAMY mi tam pridal niektoré funkcie hneď čo by mi určite žiadný vývojár tak hneď nepridal.

A o jaký plugin sa jedná ?

NEZNAMY
Věk: 26
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvekod NEZNAMY » 03 čer 2018, 22:22

O minecraft plugin.
Naposledy upravil(a) NEZNAMY dne 29 lis 2018, 22:27, celkem upraveno 1 x.

Zpět na „Minecraft, Tekkit“