nastaveni "VIP Zony"
-
nastaveni "VIP Zony"
Dobrý den, rád bych touhle cestou našel pomoc, jak nastavit na serveru minecraft tekkit classic vstup do určitých míst pouze hráčům VIP (např. VIP doly apod...). Přemýšlel jsem nad tzv. subzonou ale nevím si rady jak ji nastavit, popř zamčenými dveřmi které budou moci otevřít pouze hráči VIP. Je to nějak možné, popř. poradil by mi někdo s nastavením? Moc Díky za pomoc.
- Ritchy
Re: nastaveni "VIP Zony"
Identifikuj IP serveru dle pravidel.
Nezapomeň mi dát K+, pokud jsem ti pomohl! 

-
IP serveru 82.208.17.36:27999
nazev serveru: MineStarCraft
Díky
nazev serveru: MineStarCraft
Díky
- Ritchy
Ahoj,
Vytvoř si prvně subzonu kde chceš, aby mohli jen hráči a následně použij příkaz: /res gset <Název subzóny (Ve formátu <nazevresidence.nazevsubzony>)> [Název skupiny] [vlajka] [true/false] Mělo by to jít.
Vytvoř si prvně subzonu kde chceš, aby mohli jen hráči a následně použij příkaz: /res gset <Název subzóny (Ve formátu <nazevresidence.nazevsubzony>)> [Název skupiny] [vlajka] [true/false] Mělo by to jít.

-
Ahoj
Moc díky za pomoc, to je přesně to co jsem potřeboval, věděl jsem, že to půjde přes ty skupinové vlajky, jen jsem nevěděl ten návod, který jsi mi už poslal a konečně můžeme pokračovat ve zdokonalování našeho serveru. Jsem rád, že aspoň někdo to ví. Jen bych se chtěl zeptat ještě, jestli nevíš, jak vyřešit problém s počitačem ve hře, mám tam program s textem, který se promítá na monitorech, ale když se server restartuje, ty počítače se vypnout a musím to zas manuálně zapnout.
Moc díky za pomoc, to je přesně to co jsem potřeboval, věděl jsem, že to půjde přes ty skupinové vlajky, jen jsem nevěděl ten návod, který jsi mi už poslal a konečně můžeme pokračovat ve zdokonalování našeho serveru. Jsem rád, že aspoň někdo to ví. Jen bych se chtěl zeptat ještě, jestli nevíš, jak vyřešit problém s počitačem ve hře, mám tam program s textem, který se promítá na monitorech, ale když se server restartuje, ty počítače se vypnout a musím to zas manuálně zapnout.
- Ritchy
-
pomoci jako pluginu,a mas nejaky dobry fungujici plugin na tekkit classic, jestli muze poprosit
- Ritchy
Z této zprávy jsem absolutně nepochopil, co potřebuješ. Jaký plugin na Tekkit?

-
na ten pocitac aby se po restartu nevypnul
- Ritchy