Permission Ex
-
Permission Ex
Dobrý den... Predom by som sa vám chcel ospravedlnit za gramatiku ale to je vedlajšie podme rovno k veci. Nechce mi fungovat plugin permission ex funguje všetko je nadstavene len neukazuje v chate prefix ani suffix ani hráčovi ktory sa na server prvý kraát pripojí. skúšal som reinstalovat server ale pluginma to neni ... Skúšal som na mojom private serveri ten plugin a všetko mi fungovalo . Prosím všetkých pl.masterov nech mi poradia lebo sa stým trápim celé 3 dni.
-
Re: Permission Ex
1) identifikuj server (IP adresa)
2) seznam pluginu?
2) seznam pluginu?
- Thewest123
- Věk: 23
- Kontaktovat uživatele:
Re: Permission Ex
Jak píše Mike, identifikuj prosím server.
Pokud jsem pochopil správně, jen se ti neukazuje prefix a suffix? Nemáš nějaký jiný plugin, který spravuje chat?
Popřípadě by bylo dobré dát k dispozici seznam pluginů, permissions.yml a logy po zapnutí serveru.
Pokud jsem pochopil správně, jen se ti neukazuje prefix a suffix? Nemáš nějaký jiný plugin, který spravuje chat?
Popřípadě by bylo dobré dát k dispozici seznam pluginů, permissions.yml a logy po zapnutí serveru.
POKUD JSEM TI POMOHL, DEJ MI PROSÍM REPUTACI. STAČÍ KLIKNOUT NA TAKOVÝ TEN LIKE VPRAVO NAHOŘE U MOJÍ ODPOVĚDI ^^
[PHP] Minecraft Status Obrázek
JanCerny.dev - keybase.io/thewest123
[PHP] Minecraft Status Obrázek
JanCerny.dev - keybase.io/thewest123