Dobrý deň,
potreboval by som pomoc s nastavením NuVotifieru pre Bungeecord servera by sa hlas preniesol na jeden spigot server - cez bungee..
pozeral som na internete tisíc návodov ale nenašiel nič.. teda našiel ale nefunguje nič...nechápem prečo všetko mám nastavené (podľa mňa) správne...
Predom ďakujem za pomoc, ak by bolo najlepšie kontaktovať sa nejako cez TeamSpeak atp. pre lahšie komunikovanie.
//EDIT
- Áno pardon. mc.melorcraft.eu:27065 (82.208.17.11:27065)
BungeeCord NuVotifier hlasovanie
-
- Kontaktovat uživatele:
BungeeCord NuVotifier hlasovanie
Naposledy upravil(a) Melodie dne 20 bře 2017, 18:19, celkem upraveno 2 x.
-
- Věk: 26
Re: BungeeCord NuVotifier hlasovanie
Identifikuj prosím server podle pravidel fóra.
-
- Kontaktovat uživatele:
Upravené..
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
A ty jako potřebuješ, aby to bylo vždy na jeden z těch serverů, nebo jakože vždy na jiný podle nějakého faktoru (třeba, že tam ten daný hráč je)?

-
- Kontaktovat uživatele:
No, takže potrebujem to takto:
- Hráč zahlasuje na danej stránke pre hlasovanie, odtiaľ sa zašle hlas na bungee a z bungee napr. na LOBBY server.
- Mám 4 servery => 1 BUNGEE , 3 SPIGOT SERVERY (SURVIVAL, LOBBY, MINIHRY)
- Po zahlasovaní pôjde hlas cez bungee na LOBBY a tam im to napríklad pomocou GAListener givne klúč od truhly ktorú môžu otvoriť, na odmene nezáleží...záleží na tom aby ten hlas vôbec prišiel lebo píše že sa nedá spojiť so serverom a skúšal som aj ten NuVotifier tester..
Dúfam že som to dobre popísal
Čiže asi potrebujem na jeden z 3 serverov dať odmenu
- Hráč zahlasuje na danej stránke pre hlasovanie, odtiaľ sa zašle hlas na bungee a z bungee napr. na LOBBY server.
- Mám 4 servery => 1 BUNGEE , 3 SPIGOT SERVERY (SURVIVAL, LOBBY, MINIHRY)
- Po zahlasovaní pôjde hlas cez bungee na LOBBY a tam im to napríklad pomocou GAListener givne klúč od truhly ktorú môžu otvoriť, na odmene nezáleží...záleží na tom aby ten hlas vôbec prišiel lebo píše že sa nedá spojiť so serverom a skúšal som aj ten NuVotifier tester..
Dúfam že som to dobre popísal

Čiže asi potrebujem na jeden z 3 serverov dať odmenu

-
Trochu nechápu, proč vyžaduješ, aby to šlo přes bungee. Nebylo by jednodušší, kdyby to šlo přímo na server kde chceš, aby jim to dalo danou věc?
-
- Kontaktovat uživatele:
Samozrejme že by to bolo jednoduchšie ale dá sa to spraviť aj ak sa nedá priamo pripojiť na ten server? Lebo vieš na náš server sa dá pripojiť len pomocou Bungee a nechcem aby sa priamo pripojovali na servery..
-
- Kontaktovat uživatele:
A ešte jedna vec...keď som to raz aj skúšal tak mi to tiež nešlo -_- Na hlasovaní cez Czech Craft neviem či nejde spraviť aby IP servera bola bla.bla.bla.bla a IP Votifieru by bola iná...tak nwm
-
A proč nedáš jenom u adresy na ten NuVotifier na czechcraftu IP rovnou toho serveru, na kterém chceš dát ten give?
-
- Kontaktovat uživatele:
Neviem či sa dobre chápeme, ale ja mám 4 servery,a hlavný je Bungee a hráči sa pripájajú len cez Bungee a chcem aby hráči hlasovali za ten Bungee a nie za jeden z 3 spigot serverov na ktoré sa nedá pripojiť..
ukážem ti sem ako by som to možno spravil:
https://ctrlv.cz/ESIz
Vlastne IP a hlasovať sa bude za Bungee na ktorý sa ľudia pripájajú, ale odmena pôjde cez NuVotifier na 1 server spigot....tak je to správne? Lebo tak mi to nešlo ale môžem skúsiť znovu...
ukážem ti sem ako by som to možno spravil:
https://ctrlv.cz/ESIz
Vlastne IP a hlasovať sa bude za Bungee na ktorý sa ľudia pripájajú, ale odmena pôjde cez NuVotifier na 1 server spigot....tak je to správne? Lebo tak mi to nešlo ale môžem skúsiť znovu...