Dobrý den asi je 3 dny co jsme se domlouvali na vašem skype na 80ti slotech ( vs mám 27322 ) , dobře , koupil jsem si je akorát sem chvíli čekal než ste něco hledal jestli bude ramka nebo něco v pořádku , tak ste mi to tam hodili teda těch 80slotů a psal jste že pokud server bude lagovat ať vám napíšu a vy mi ho hodíte na prázdnější server kde je míň serverů , tak teď vám píšu , je to strašné opravdu strašné !! Od dalšího dne jak sem měl 80slotů ( mám pořad nastaveno 77 ) tak server neustalé padá nebo laguje , dokonce dneska mi skoro vůbec nejde nahodit , stačí smazat server log , server restartovat kouknout se do ftp a už je server log 0,5 MB velký , nwm proč mi njde stáhnout ale to nevím nechápu to strašně strácím na návštěvnosti serveru a to mě dost štve ! Tak prosím aby ste to vyřešily ... Podobný případ je i u vs 27133 ale tam to jen hodně občas lagne , řikál mal1bu ( jeho majitel ) .. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prosím všechny lidi o pomoc je to strašné server druhý den nenahozen a také nejde možná tak na 5m a pak spadne ale to se mi dnes stalo jen jednou ráno