Server: IP:27672
Chtěl bych se jen zeptat jak se dá nastavit, aby bylo třeba warp na nějaké místo a tam hráč dostal creativ mode a jakmile by odešel z toho místa tak by se mu vše vymazalo a jak nastavit aby byla jen cast kde by mohli lidi s factions zabirat uzemí.
Nevíte někdo?
Světy
- Leeking
Re: Světy
Jediný, co by šlo je asi akorát při teleportu mezi Worldama. Třeba plugin Creativity.
Poradil vám někdo? Poděkujte mu karmou. 
Potřebujete poradit s Minecraftem? Napište mi.
Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.

Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.
- failes
Ok a jak mam udelat s tim fractions? A k tomu creativity to musim nastavit nový svět?? jak ho mam hodit do properities nebo ho jen tak tam nechat ??
----------> Když se ptám na nějaký server je to tento ------------> 93.91.240.159:27672
- Leeking
Na více světů si musíš stáhnout plugin, jako například Multi-Verse. A factions nevím, ale pochybuju, že to jde.
Poradil vám někdo? Poděkujte mu karmou. 

-
Možností je vytvořit skupinu, která má bejt schopná si módy měnit (já to tak mám, skupina se jmenuje architects). Stačí jim v PEXu nastavit node: bukkit.command.gamemode a pak příkazem: /gamemode PLAYERNAME 1 nebo 0 můžou přehazovat. Tahle volba má nevýhodu v tom, že můžou měnit gamemode kohokoliv kdo je online. Po dalším loginu gamemode zůstává nastavenej, ale po restartu serveru se hodí zpátky na defaultní server gamemode.
Někde sem viděl plugin, kterej uměl dát to co chceš, hledej na BukkitDev. Mělo to dva permission nody a pokud si hráči ten konkrétní dal, jel v danym módu pro kterej byl (změnil se mu gamemode hned po loginu), ale nevim jestli to nebylo pro spout
Pro povolení funkce /gamemode, nemůžeš použít klasický permissions. Potřebuješ plugin permisson kterej je updatovanej, tzn třeba PEX nebo plus, klasický permissions neuměj tuhle funkci u bukkitu ovládnout.
Někde sem viděl plugin, kterej uměl dát to co chceš, hledej na BukkitDev. Mělo to dva permission nody a pokud si hráči ten konkrétní dal, jel v danym módu pro kterej byl (změnil se mu gamemode hned po loginu), ale nevim jestli to nebylo pro spout

Pro povolení funkce /gamemode, nemůžeš použít klasický permissions. Potřebuješ plugin permisson kterej je updatovanej, tzn třeba PEX nebo plus, klasický permissions neuměj tuhle funkci u bukkitu ovládnout.
- Sejsel
- Kontaktovat uživatele: