Dobrý den,
mam na serveru mnoho světu .. pokoušel jsem se je odstranit.. ale nejde to.. Zkusil jsem: vypnout server a postupne je odstranovat.. pak sem zapl server a zase se tam oběvyli.. , pak jsem skusil napsat /mv remove <svět> a /mv delete <svět> a dal sem /mvconfirm pak mi to napsalo tohle: World Could not BE deleted! , co s tim ?
Světy
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Světy
první to smaž příkazem pak složku jelikož plugin by si myslel, že svět je stále aktivní a není tak si ho vytvoří

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
- Batalanto12345
- Věk: 36
Dobrý den,
ale to právě nejde.. píše mi to tam že to nejde odstranit. napsal jsem /mv remove <svět> a pak sem vypl server a ty světy začal odstranovat... a zase tam sou.
ale to právě nejde.. píše mi to tam že to nejde odstranit. napsal jsem /mv remove <svět> a pak sem vypl server a ty světy začal odstranovat... a zase tam sou.
- tadeas97
napiš /mv load NazevSvěta .. tím obnovíš ten svět potom se portni někam pryč napiš /mv unload NazevSvěta a smaž složku postupuj ale takhle jinak ti to nepůjde..
pomohl jsem ti? karma potěší 
Přijďte na server SweetCube.eu
ip: play.sweetcube.eu
podpoř mě i na youtube odběrem na kanál: TheHooper
náš server ma i teamspeak 3 IP: ts3.sweetcube.eu

Přijďte na server SweetCube.eu

podpoř mě i na youtube odběrem na kanál: TheHooper
náš server ma i teamspeak 3 IP: ts3.sweetcube.eu
- Batalanto12345
- Věk: 36
Dobrý den,
ano .. ale já jak sem mazal to /mv remove <svět> tak už když napíšu /mv tp <svět> abych ho smazal tak jak ste říkal.. tak mi to napíše že ten svět neexistuje.. ale když na fakahedě na control panelu dam Správce Souborů. ty světy tam sou.
ano .. ale já jak sem mazal to /mv remove <svět> tak už když napíšu /mv tp <svět> abych ho smazal tak jak ste říkal.. tak mi to napíše že ten svět neexistuje.. ale když na fakahedě na control panelu dam Správce Souborů. ty světy tam sou.
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
dáš mv remove svět a tím svět smažeš teď ho smaž jako soubor a pokud máš i např. multiworld tak svět smaž i z něj

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
- variodriver
- Věk: 14
- Kontaktovat uživatele:
Nebo zkus složky těch světů mazat při vypnutém serveru, pak by je obnovovat neměl. A když je server vypnutý, rovnou je zkus smazat z DB tvého pluginu na světy