Permision ex,Faction

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
exino

Permision ex,Faction

#1 Příspěvekod exino » 28 lis 2016, 19:57

[b]Server: 82.208.17.26:27645

Caute.
Chcel by som vás poprosit o rady-Hladal som to všade ale neviem to proste najst ao sa to robí prezeral som si cele forum takže moj problem

Ked nastavim niekomu prefix v permisions ex vkuse tam je napr nastavim to &4[Admin] &8 a pridem na server prefix funguje ale vkuse je to takto <[Admin]> neviete mi poradit ako zmažem tie <> 1.problem
--------------------------------------------------------------------------------------------------
2.Problem
Potrebujem vedieť kde si nastavím dlžku teleportovania .Mýslim to tak že ked napišem /spawn musi hrač počkat aspon 7 sekund aby sa mohol portnut a nemože sa hýbať.
A k tomu potrebujem zistit ako a kde preložim tu vetu do čestiny Tu vetu Dont move u ll be teleported
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3.Problem
Factions-Ak pridem na server a napíšem /f create blabla založi to frakciu, akonahle niečo napišem nemam nazov frakcie pred menom viete mi pomoct ? :) Velmi pekne vopred DAKUJEM

Teiichi
Věk: 25
Kontaktovat uživatele:

Re: Permision ex,Faction

#2 Příspěvekod Teiichi » 28 lis 2016, 20:21

exino píše:<[Admin]>
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Potrebujem vedieť kde si nastavím dlžku teleportovania
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Factions-Ak pridem na server a napíšem /f create blabla založi to frakciu, akonahle niečo napišem nemam nazov frakcie pred

1. Essentials.
2. Essentials (pro změnu si změn lang).
3. Máš povolené prefixy v Factions?
Computer science education cannot make anybody an expert programmer any more than studying brushes and pigment can make somebody an expert painter.”
Příliš snahy škodí, když programátor použije CTRL+C a CTRL+V více jak jednou, má někde chybu v návrhu.”
In theory, theory and practice are the same. In practice, they’re not.”
Vždy pište kód tak, jako by ten chlapík, co ho po vás bude udržovat, měl být násilnický psychopat, který bude vědět, kde bydlíte.”

exino

#3 Příspěvekod exino » 28 lis 2016, 20:44

tak ahoj ja som to hladal aj v essentials ale tie <>ja neviem najst bud som slepý alebo neviem

VampireCraftCZ

#4 Příspěvekod VampireCraftCZ » 28 lis 2016, 22:36

Pokuď máš EssentialsChat tak by se to mělo nacházet na řádku 532 a 533.

Zpět na „Minecraft, Tekkit“