Mám více problémů tu, které bych potřeboval vyřešit

1) Hráčům nejde na serveru používat essentials warp cedulky, ačkoliv nato permise mají a zkoušel sem i odstranit region/residenci. Vytvořím cedulku:
[Warp]
VIP (například)
potvrdím, unlocknu a nejde jim to, nic se nestane po kliknutí, pouze operátorům to jde.
Spoiler: zobrazit
2) Mám jeden item enchantnuty a přejmenovaný za pomocí pluginu SimpleRename (https://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/simple-rename/)
No, bohužel jak nato dám jméno a enchant, item ztrácí své ID a nelze tedy hráčům nagivovat...existuje nějaky způsob, jak jim givnout ten item, i když nemá ID? Nebo přes cedulku aby jej mohly koupit?
3) Nějak mi blbne příkaz //regen namísto obnovení terénu, vytvoří rovnou plochu...
4) Nějaký plugin na Jobs, kde ukazuje XP nahoře na obrazovce, nevíte o nějakém ?

5) Mám SMS na VIP a na Spawner. Obě smsky jsou definované na stejnou cenu, tedy 30 kč. No pokud hráč pošle sms na VIP, vpohodě a dá mu to jen VIP...pokud na spawner, zašle mu to spolu stím i VIP a napíše to, že hráč si to VIP koupil + že jsi koupil spawner.
Tu je screen...mám tam něco špatně?
Spoiler: zobrazit
6) Hráčům jdou zobrazovat plugin pomocí /pl, ikdyž mají tuto permisi - -bukkit.command.plugins