Ahoj,
Moje view-distance je nastavené na 5 nebo 4 ( nejsem si přesně jistý ) - takže v tomto nemůže být problém,..
Timings někdy využívám, i když jen pár základů, ale nemyslím si, že by to dělal nějaký plugin.
Kdyby to měli dělat pluginy, tak maximálně ten na ty světy ( Multiverse-core 2.5-b699 ),..
Ano, mám více světů vytvořených ( + ty co se moc nevyužívají jsou navíc vypnuté v configu MV, třeba svět AdminWorld )
- tímto způsobem jsem cpu také znatelně vylepšil, ale stále je vyšší než by mělo být,..
Jinak ten timings Ti dodám za několik minut, v tu doby, když je na serveru 1 hráč ( já ) a jen stojím na spawnu.
-- 17 srp 2016, 18:27 --
Chtěl jsem to udělal přesně, jak jsi psal, ale bohužel,...
Příkaz /timings on, nefunguje ( musí se to zapínat přes CP ) a příkaz /timings paste ( ten snad ani neexistuje podle toho )
Tuším, jak to chceš vidět ten timings ( rozhodně né obrázek xD ), ale nevím jak se dostat na tu stránku, kde je to všechno do podrobna vypsané, takže ti pošlu jen ten soubor
-- 17 srp 2016, 18:44 --
Ještě jen menší info, kdyby jsi mi chtěl dát radu, abych dal pluginy na MySQL, tak již jich tam několik mám,..
AuthMe, PermissionsEX, CreativeControl, Jobs, SkinsRestorer,.. možná ještě nějaký, ale tyto náročnější věci tam hlavně jsou