Server IP: 82.208.17.30:27487
Dobrá deň mám taky problém na servery kusšal som nastaviť resky pre vipka/extravip atd.. no a nešlo mi to viem že treba niečo skopirovať v config.yml subore ale neviem od kade po kade mám skopirovať tu groups tak aby to bolo dobre tak chcem nejaku dobru dušu keby mi dala config v ktorom by bolo vyznacene od kade po kade to mám skopirovať dakujem za pomoc
Residence
- TopCz
- Věk: 27
- Kontaktovat uživatele:
- variodriver
- Věk: 14
- Kontaktovat uživatele:
Re: Residence
Co by měly mít VIP jiného než ostatní hráči? Větší resky->Porušuje EULU, Resky zdarma->Porušuje EULU...
Nevím, no...
Nevím, no...
- Arcas
- Věk: 27
EULA porušuje snad úplně vše, krom kosmetiky. A kvůli té si nikdo VIP nekoupí a server může jít do kytek.
Nehledě na to že - větší residence = větší svět = větší zabrané místo na HDD = nutnost dokoupit více místa.
Nehledě na to že - větší residence = větší svět = větší zabrané místo na HDD = nutnost dokoupit více místa.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

-
Chcem aby vipko malo viac limit hráč ma 100x100 blockov a vipko chcem aby malo 300x300 blokov
- variodriver
- Věk: 14
- Kontaktovat uživatele:
@Arcas, mineplex eulu dodržuje a prakticky všude tam je někdo s nějakým rankem, dokonce poslední dobou tam se hodně začal kupovat bonus na dvojnásobný drop treasure shards, a za to se dají koupit opravdu jen gadgety 
K tématu:
Dodej ten soubor z residencí jak už říkal TopCz

K tématu:
Dodej ten soubor z residencí jak už říkal TopCz