Problem z Residenci a Iconomy a Ultrabanslite a Launcher

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
DandyCZE
Věk: 27
Kontaktovat uživatele:

Problem z Residenci a Iconomy a Ultrabanslite a Launcher

#1 Příspěvekod DandyCZE » 10 srp 2016, 21:37

Dobry den mam tu docela problem z residenci nastavoval jsem si residenci na VIPka a na hrace a v permissions mam napsane - residence.create a u adminu - residence.admin pres /resadmin mi to jde jako majitel ale kdyz se pripojim pres hrace oznacim si pravej a levej roch a napisu /res select vert a /res create [Nazev resky] napise mi to Pouze admini maji opravneni na tento prikaz a to pisu /res ne /resadmin ukazu vam jak mam config v residenci fakt si uz nevim rady ... a jeste Iconomy mi blbne mam nastaveno vse dobre jako ze mysql web atd... a funguje ale neukazuje mi kolik kdo ma money na serveru verze 1.4.7 serveru a pluginu vse je dobre nastaveno a taky to blbne ze to preste nazapisuje poslu vam sem Iconomy a tu resku doufam ze mi nejak pomuzete pripadne napiste co potrebuje jeste vedet aby jste mi mohli poradit

stahnul jsem si launcher a nejak mi nejde pripojit na web aby se to patchovalo pise mi to error kdyz dam zkontrolovat "Probalby offline or server config error" fakaheda mi radila na tick ze mam udealt soubor v tom /pack soubor .htaccess a dat do nej Options +Indexes a porat to nejde
Přílohy
Intermal.txt
(668 bajtů) Staženo 149 x
IconomyConfig.txt
Iconomy Config
(6.53 KiB) Staženo 209 x
Residence Config.txt
Residence Config
(27.11 KiB) Staženo 192 x
Majitel serveruFamilyCraft
Web:http://www.familycraft.cz/
IP serveru: 82.208.17.170:22222