Automatický reset Residencí po restartu.

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Enter_Blaze

Automatický reset Residencí po restartu.

#1 Příspěvekod Enter_Blaze » 05 srp 2016, 17:30

Server: Zatím nemám

Zdravím můj hlavní problém je v pluginu Residence. Verze MC 1.10.2. Verze pluginu 4.5.4.2
Vytvoření residence je cajk ale pokud server restartuji nebo vypnu a zapnu proběhne reset residencí. Nikoli configu ale pouze save.
Smazání save residencí u reloadu jsem ještě nezkoumal.
Nevíte čím to může být že se to takto samo resetuje?
Původně jsem myslel že je nějaká chyba v tom že residence dělám v jiném světě než jsou ty základní. Ale residence se resetují i ve world, end i nether.

Podobný problém mám i s rozdělováním OP.
Pokud si dám OP a relognu se tak se mi dá automaticky deop. (Dalo by se to nazvat bezpečnostním prvkem)
Zkoumal jsem AuthMe a AutoIn ale našel jsem pouze zabezpečení inventáře, nastavení speed na 0 ale nic o tomhle tam není. Koukal jsem i do Essentials ale tam taky nic.
Nevíte i něco o tomhle?

Za rady děkuji.

-----
Snad mi to nikdo nesmaže :D
Pokud by byl problém v tom že se ptám na tomto fóru a nevlastním žádný produkt tak pardon. Mám v plánu si zakoupit server, ale přijde mi zbytečné platit velké peníze za vývoj a následný provoz, když si můžu vývoj udělat zdarma na lokální síti a pak už pouze uploadnout a platit za provoz...

variodriver
Věk: 14
Kontaktovat uživatele:

Re: Automatický reset Residencí po restartu.

#2 Příspěvekod variodriver » 05 srp 2016, 17:37

Radit se nesmi dokud nemas server u FH. Mimochodem, nez ten server vypnes, ulozis ho? A nejsou to velke penize, FH neni zas tak draha, ne?
Obrázek
ObrázekObrázek

Enter_Blaze

#3 Příspěvekod Enter_Blaze » 05 srp 2016, 17:48

Ano server uložím a i přes to se to resetuje.

A jinak abych byl upřímný ceny FakaHedy jsou ne jiné úrovni. Platit server dle počtu slotů (př. 40 slotů, 1 měsíc za 825 CZK je trochu přehnané).
Kdysi jsem tu měl jiný účet a musím říct že s tímto hostingem jsem byl maximálně spokojen avšak né cenově.
Většina hostingů si určuje cenu RAM a počet slotů nechává výhradně na zákazníkovi. Těch 40 slotů vychází dle košíku na 5 GB RAM. 5 GB RAM můžu získat u jednoho českého hostingu za poloviční cenu a je to také dobrý hosting (nebudu jmenovat). Ale zas na druhou stranu nemá tak super podporu jako FH a další věci.

Hanakocz
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Hanakocz » 06 srp 2016, 14:46

Není to jen o slotech, já třeba potřebuji hodně RAM a sloty mi jsou vedlejší, pak lepší cenu nenajdu, protože všude jinde platím drahou RAM,tady s 5sloty mám dostatek.

LOCK, toto forum je součástí těch placených služeb a mají na něj tedy nárok jen zákazníci FakaHedy. (Najednou takhle zjistíš, že ty peníze "jen za sloty" nejsou až tak velký podíl z té ceny, že tam jsou i důležitější části) Pokud budeš mít zájem o naši podporu, tak víš, co máš dělat :) Bohužel nejsme veřejné forum. Sice je plně logické si dělat vývoj serveru na loclahostu, pokud to děláš sám a nepotřebuješ k tomu například pomoc od jiných, ale to už musíš sám zhodnotit, zda na to máš (třeba já bych to tak dělat nechtěl, vývoj znamená testování a to mám rád, když za mě dělají jiní, nezávislí lidé, kteří na serveru odhalí jiné věci, jak já...ale asi mám jen dostatek finančních zdrojů, že se na to tak dívám, že platit 5slot není krize)

PS: vsadil bych si, že přesně vím, v čem je problém, nedávno jsem tu s jiným člověkem řešil zcela stejný problém (hint: někde na foru to tu bude) xD
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)

Zpět na „Minecraft, Tekkit“