Nekolik dotazu

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Assasick

Nekolik dotazu

#1 Příspěvekod Assasick » 10 říj 2011, 20:06

93.91.240.148:27792

Zdravim,
1) Je u FH mozne povolit pristup do MySQL 'zvenci'? (z jine ip (web hostingu)...potrebuju pro pluginy spojujici web a server)

2) Otakza spise na provozovatele serveru - posledni dobou u me na serveru zacalo hrat nekolik lidi, kteri se hodne zajimaji redstonem. To mi nevadí, ale jak víte, velke RS obvody dokazou zalagovat server stejne dobre, jako hromada TNT. Jak tohle resite? Plugin proti tomuhle sem nikde nevidel (ani si nedokazu predstavit, jak by fungoval) a zakazat hracum stavet z redstone by hodne lidi nastavalo (na prvni pohle je to totiz dost absurdni zakaz).

3) Od updatu 1.8 se mi zda, ze MC ma pomerne vetsi 'spotrebu vykonu'. Pluginu nemam zadne velke mnostvi, jsou nakufigoravane spravne, log bez erroru (krome nize), ale obas server laguje (a log se plni hlaskami o pretizeni - can't keep up, server overloaded). Je chyba pouze u me nebo si vice lidi vsimlo vetsiho zatizeni a FH by mela uvazovat o zvyseni vykonu? (tohle se dělo uz na prazdne mape, nema nic spolecneho s ''rs lagy''

4) Nevite co znamena tento error. Je to jakasi chyba na mape, ale netusim cim je zpusobena a jestli je nejak zavazna. Na danych souradnicich svet vypada absolutne v poradku (zadne corruption)

Kód: Vybrat vše

Attempted to place a tile entity (net.minecraft.server.TileEntityFurnace@60ae3ff) at 5,64,6 (DIRT) where there was no entity tile!

(lokace a tip bloku se meni)

Diky vsem za jakekoli odpovedi, navrhy a rady.

Sejsel
Kontaktovat uživatele:

Re: Nekolik dotazu

#2 Příspěvekod Sejsel » 10 říj 2011, 22:12

3) V tom mas pravdu
4) To se stava i me, ale nezpusobuje to zadne problemy (aspon ne pozorovatelne)
01101110011101010110001001110111

TIGERHax

#3 Příspěvekod TIGERHax » 11 říj 2011, 14:43

1. ja som mal web XXXXXXXX.fakaheda.eu a vedel som sa pripojit na mysql servera, minecraftu

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod Mysteria » 11 říj 2011, 15:15

Jenže v tomhle případě to není připojení z venku, protože je to připojení ze serveru FH na jiný server FH. Myslím, že standardně u webhostingu není přístup zvenčí povolený, ale někde jsem cosi četl, že u databází pro MC servery to povolené je. Co takhle místo dotazů si napsat jednoduchou PHP aplikaci na výběr nějaký tabulky z databáze a vyzkoušet to? ;)

Assasick

#5 Příspěvekod Assasick » 11 říj 2011, 16:27

Mysteria píše:Jenže v tomhle případě to není připojení z venku, protože je to připojení ze serveru FH na jiný server FH. Myslím, že standardně u webhostingu není přístup zvenčí povolený, ale někde jsem cosi četl, že u databází pro MC servery to povolené je. Co takhle místo dotazů si napsat jednoduchou PHP aplikaci na výběr nějaký tabulky z databáze a vyzkoušet to? ;)

Ja mam vyzkousene, ze to defaultne nejde, myslel jsem jestli není možné na požádání nastaveni zmenit a pristup povolit.
TIGERHax píše:1. ja som mal web XXXXXXXX.fakaheda.eu a vedel som sa pripojit na mysql servera, minecraftu

Jsem ani nevdel, že FH nabizi i webhosting, můžu poprosit link na nějaké konkretní informace?
edit: sorry, ted vidim, ze u vetsiny her je v cene i web, ale MC mezi ne bohuzel nepatri :(

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod Mysteria » 11 říj 2011, 17:24

Já myslím, že to omezené hrama není, máš na něj nárok po déle jak 3 měsíční spolupráci. Jinak určitě na požádání by ti to mohli povolit (přístup zvenčí) - sales@fakaheda.eu

TIGERHax

#7 Příspěvekod TIGERHax » 11 říj 2011, 17:56

ja som mal len mc a dostal som web takze ano

Austin
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod Austin » 12 říj 2011, 15:59

pokud chcete webhosting a pripadne povolit mysql zvenci, kontaktujte nas primo na sales@fakaheda.eu s zadosti.
FakaHeda.eu - Administrátor, http://www.minecraft-hosting.cz, http://www.bf3-hosting.cz Pište nám tickety, ne PM.
Nezapomeňte dát karmu těm, kteří Vám pomohli s problémem

TIGERHax

#9 Příspěvekod TIGERHax » 12 říj 2011, 16:02

hm ale ja som mal aj stranku od ineho hostingu a stale som sa vedel napojit na FH Mysql

Zpět na „Minecraft, Tekkit“