Server: IP:93.91.250.102:27140
Čaute chcel by som si na servery spraviť menič skinov pre hráčov. Mám bungee a servery prepojené. SkinsRestorer funguje.
Chcem spraviť, že budú niekde npc a pod nimi tlačítka pre zmenu toho skinu. Ako to mám spraviť ? + chcem aby niektoré skiny boli len pre VIP
K+
SkinsRestorer - menic skinov
- Misso
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
- TheAmazingCave
Re: SkinsRestorer - menic skinov
hm, ked sa tu uz pise tak o tom commandblocku tak asi nejako @p command skit set menoskinu , (s commandblocky neviem tak to je priklad
) inak by sa to dalo ze na to tlacitko alebo sing pouzijes nejaky plugin napr signcomamnds alebo niečo take a ked kliknu nastaviš im prikaz
a pre VIP, daš to tlačitko do resky pre VIP teda že normaln hrač nebude mať pravo

- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
viewtopic.php?f=67&t=29162&hilit a viewtopic.php?f=67&t=29150&p=188588&hilit=%2Fnpc+addcmd#p188588 zde jsem to řešil a fungovalo to jen jsem měl špatnou verzi skinsrestorer tak mi to nefungovalo jak mělo ale pak jak jsem si ho opravil fungovalo to

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
- Misso
- Věk: 28
- Kontaktovat uživatele:
ja používam tento plugin https://www.spigotmc.org/resources/skinsrestorer.2124/
Mám to prepojené na všetky servery ako je v návode. Skúšam na servery /skinsrestorer set Misso <nick> funguje ..
Ale ako to mám dať do npc ? /skinsrestorer set %player% <nick> - nefunguje
//Edit: Skusal som aj /skin set <nick>
/npc addcmd false noPerm skin set Screedyw0w
Mám to prepojené na všetky servery ako je v návode. Skúšam na servery /skinsrestorer set Misso <nick> funguje ..
Ale ako to mám dať do npc ? /skinsrestorer set %player% <nick> - nefunguje
//Edit: Skusal som aj /skin set <nick>
/npc addcmd false noPerm skin set Screedyw0w