82.208.17.36:27475
Dobrý den.
Jelikož mi na server nechodí moc hráčů, ale mám na serveru plugin MobArena a celkem to hráče baví tak jsem se rozhod že jim přidám další takové zábavné minihry. Ale nevím jaké jiné minihry pro hráče existuji? Vlastně MobArena se spustí když je v aréně aji jeden hráč,tak bych potřeboval poradit jestli nějaké takové minihry jenom pro jednoho hráče existují??
Proste hledám Minihru pro jednoho hráče aby se hráči nenudili kdo nerozuměl mému výkladu navrchu.
Děkuji
Hledám Plugim
- Hanakocz
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hledám Plugim
A proč se nezeptáš hráčů, co y rádi hráli? Proč to s nimi následně společnými silami i nepostavíš? Tím bys jim dal dvě zábavy naráz 
Jinak vůbec nepotřebuješ plugin, ty nejdřív potřebuješ nápad xD
Ale tak všeobecně, pro jednoho --- bludiště, parkoury, dungeony, zas tolik toho nebude...
Jinak vůbec nepotřebuješ plugin, ty nejdřív potřebuješ nápad xD
Ale tak všeobecně, pro jednoho --- bludiště, parkoury, dungeony, zas tolik toho nebude...
Industry 2.0 -> 1.7.10 GregTech6 server. Pro připojení stačí napsat.
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
Člen ligy pro aktualizaci serverů na novější verze a rozšíření modovaného MC.
Discord FH : http://discord.fakaheda.eu/ (sem psát pokud chcete poradit s MC mody akutně)
- TheAmazingCave
- variodriver
- Věk: 15
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hledám Plugim
Pomocí CMD bloků můžeš mít vlastní unikátní hry, například já měl na valentýna event, že v jednom světě z hráčů vycházel efekt srdíček a měli bojovat s bossama. Vše kromě teleportu bylo pomocí CMD bloků. Ty bossové dropovali eventové věci co jsem taky nastavil.