Prosím o rady pro začátečníka

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
lobocop

Prosím o rady pro začátečníka

#1 Příspěvekod lobocop » 05 říj 2011, 07:58

nemám server

Zdravim. Neměl by někdo návod pro úplnýho začátečníka o tom, jak pracovat se serverem? Nikdy jsem žádnej server neměl a vůbec nevim, co dělat až bude ten můj zprovozněnej (cca za 3 dny). Bude potřeba něco instalovat, nebo aktualizovat, nebo se stačí v minecraftu připojit k IP serveru a hrát a o nic se nestarat? Budu vděčnej za každej tip do začátku, ale nejlepší, a určitě nejen pro mě, by byl takovej malej návod, co a jak. Předem díky.
Naposledy upravil(a) lobocop dne 06 říj 2011, 10:52, celkem upraveno 1 x.

Mysteria
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím o rady pro začátečníka

#2 Příspěvekod Mysteria » 05 říj 2011, 09:44

Záleží na tobě. Je to podobné u všech herních serverů - buď na něm můžeš hrát v základním nastavení, ale není to komfortní a moc lidí ti tam hrát nebude. Pak je možnost server si upravit k obrazu svému pomocí tzv. pluginů, které buď vylepšují nebo přidávají nové funkce.
To co budeš potřebovat najdeš v návodech - viewforum.php?f=85
Případně základní pluginy přímo tady - viewtopic.php?f=85&t=2200
Když ti něco nepůjde, tak si založíš téma a někdo ti tu poradí, na Minecraft sekci je tu dost kvalitních lidí ;)

Maki

Re: Prosím o rady pro začátečníka

#3 Příspěvekod Maki » 07 říj 2011, 10:04

Prvni rada je takove nejdriv si prosim projdi temata viz uplne to prvni NAVODY http://forum.fakaheda.eu/viewforum.php?f=85.
Protoze se tim vyhnes zbytecnemu zakladani tematu kde te stejne vsichni odkazou do navodu.
server zde na FAKAHEDA :93.91.240.153:37126

Zpět na „Minecraft, Tekkit“