Server se sám od sebe vypíná, musím jej nahodit přes CP

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
Uživatelský avatar
Welton123
Příspěvky: 2388
Registrován: 08 úno 2012, 17:54
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Server se sám od sebe vypíná, musím jej nahodit přes CP

#21 Příspěvekod Welton123 » 13 črc 2012, 10:27

Jak jsi psal, ze ti prisel email, o prekroceni slotů tak jestli sis ty sloty objednal tak musíš čekat až ti je zvýší FH, ne že si je sám zvýšíš v server.properties.
CZ/SK TOP Databáze MineCraft Serverů ►KLIK◄
Chceš i Ty mít měnící se podpis? ►KLIK◄

Uživatelský avatar
mathew2w
Příspěvky: 171
Registrován: 23 bře 2012, 19:21
Reputation: 0

Re: Server se sám od sebe vypíná, musím jej nahodit přes CP

#22 Příspěvekod mathew2w » 13 srp 2012, 10:52

Server mám takmer 5 mesiacov, no toto sa mi ešte nestalo. Ráno začal server z ničoho nič padať asi každých 5 minút. To sa zopakovalo asi 6x. Potom som vymazal zopár pluginov, napr. dynmap a pluginy, ktoré som už nepotreboval a reštartoval som server. Pripojil som sa, chcelo odomňa meno a heslo, ale mohol som sa voľne hýbať a pár kociek od miesta, kde som sa prihlásil, bolo všetko modré a končila tam mapa. Skúšal som znížiť tie sloty na menej, ako mám zaplatené, no márne. Už ma to začína poriadne štvať :evil:
Za pomoc davam karmu :)
Obrázek

sutike1234
Příspěvky: 2
Registrován: 09 úno 2013, 11:56
Reputation: 0

Re: Server se sám od sebe vypíná, musím jej nahodit přes CP

#23 Příspěvekod sutike1234 » 09 úno 2013, 12:04

Takže, skúšal som všetko, reštartovať server, meniť server prop., Teraz chcem zmeniť slot ako radil MiniMe otvorím a tam nič prázdny súbor a nič tam nieje.
Predtým som ten server nejako spustil ani neviem ako pred pádom server písal niečo z LWC ERROR keď som položil block.
Nikdy sa mi to ešte nestalo volal som aj odborníkov na toto skúsených ktorí už mali ten server viackrát ako ja , nevedeli nič spustili mi server ale nevedeli prečo mal som aj meno servera Unknown a zase som mal 0/0 Slot odvtedy ho zas neviem spustiť .

Ďakujem za pochopenie.

sutike1234
Příspěvky: 2
Registrován: 09 úno 2013, 11:56
Reputation: 0

Re: Server se sám od sebe vypíná, musím jej nahodit přes CP

#24 Příspěvekod sutike1234 » 09 úno 2013, 12:34

Už nepotrebujem pomôcť problém bol z LWC.

Uživatelský avatar
Computer_CZ
Příspěvky: 27
Registrován: 17 pro 2012, 16:33
Reputation: 0

Re: Server se sám od sebe vypíná, musím jej nahodit přes CP

#25 Příspěvekod Computer_CZ » 30 bře 2013, 16:22

Nějak mi blbne server, všechny pluginy mam aktuální a nepotřebný smazaný, mam sice hodně pluginů ale ne zas tolik aby server takel často (každou hodinu) padal, měl jsem i víc pluginů a nikdy mi to nepadalo, tady je menší část console před pádem
Seznam pluginů i s verzema
Předem, děkuju za radu.
Za každou funkční radu dávám karmu ;)
[url=computers.4game.cz][img]http://i1277.photobucket.com/albums/y484/Coompiik/Server_zps84f44b37.gif?t=1371937257][/img][/url]

Uživatelský avatar
Smexhy
Příspěvky: 5562
Věk: 20
Registrován: 31 říj 2012, 15:50
Reputation: 20
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Server se sám od sebe vypíná, musím jej nahodit přes CP

#26 Příspěvekod Smexhy » 30 bře 2013, 22:41

Založ si vlastný topic...
Fakaheda Discord server: http://discord.fakaheda.eu/ Obrázek

hin5
Příspěvky: 1
Registrován: 12 lis 2013, 19:59
Reputation: 0

Re: Server se sám od sebe vypíná, musím jej nahodit přes CP

#27 Příspěvekod hin5 » 23 lis 2013, 17:03

Mno mě stačilo jen Zálohovat Server a jinak to šlo bez problému ;) ;)

luxusan
Příspěvky: 23
Registrován: 08 bře 2014, 00:46
Reputation: 0

Re: Server se sám od sebe vypíná, musím jej nahodit přes CP

#28 Příspěvekod luxusan » 12 bře 2014, 20:03

Ahoj jak mam nastavit když se někdo připoji aby to napsalo že se připojil?
např.: player joined the game když se připojim tak to vůbec nic nepíše jak to nastavit?
Pomohl jsem ? meší karmička neuškodí

Uživatelský avatar
Smexhy
Příspěvky: 5562
Věk: 20
Registrován: 31 říj 2012, 15:50
Reputation: 20
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Server se sám od sebe vypíná, musím jej nahodit přes CP

#29 Příspěvekod Smexhy » 12 bře 2014, 20:14

Už si založil jeden topic...nepíš všade možne, ale čakaj na odpoveď... :roll:
Fakaheda Discord server: http://discord.fakaheda.eu/ Obrázek

Adxin&Wiwi
Příspěvky: 1
Registrován: 04 bře 2015, 18:21
Reputation: 0

Re: Server se sám od sebe vypíná, musím jej nahodit přes CP

#30 Příspěvekod Adxin&Wiwi » 04 bře 2015, 18:23

Ahoj chcem poprosiť o navrácení slotov z môjho minecraft serveru prepli sa na 5 slotov z 22.
Prosím navrádte ich .


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů