Server se sám od sebe vypíná, musím jej nahodit přes CP

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
Uživatelský avatar
Sejsel
Příspěvky: 4131
Registrován: 19 čer 2011, 09:43
Reputation: 0
Bydliště: /home/sejsel/
Kontaktovat uživatele:

Re: Server se sám od sebe vypíná, musím jej nahodit přes CP

#11 Příspěvekod Sejsel » 09 led 2012, 08:31

Ouvej.. teď jsem se podíval k sobě a co to nevidím.. vlastně nic nevidím, je to celé modré... Asi se na to taky budu muset u sebe podívat :)
Jsem si jist, že to bude pluginem Orebfuscator, který je asi nejlepší proti x-rayi..
01101110011101010110001001110111

Uživatelský avatar
mathew2w
Příspěvky: 171
Registrován: 23 bře 2012, 19:21
Reputation: 0

Re: Server se sám od sebe vypíná, musím jej nahodit přes CP

#12 Příspěvekod mathew2w » 11 dub 2012, 17:56

Neviete, v com bude problem, ak chcem vytvorit svet cez multiworld ineho typu ako su normalne v mc (napr. Planets) a vzdy mi po tom spadne server? Nether, end aj normal idu vytvorit ale ostatne nie.Pls poradte :roll:
Za pomoc davam karmu :)
Obrázek

Uživatelský avatar
Vojko
Příspěvky: 3247
Věk: 22
Registrován: 24 dub 2011, 11:47
Reputation: 1
Bydliště: Slovensko, Bratislava

Re: Server se sám od sebe vypíná, musím jej nahodit přes CP

#13 Příspěvekod Vojko » 11 dub 2012, 17:58

Skús vytvoriť takto svet, a skopíruj nám chybu hneď po spadnutí ...
Aj keď tu na fóre nie som aktívny, môžete mi písať na Skype, E-Mail, ...

Uživatelský avatar
Vojko
Příspěvky: 3247
Věk: 22
Registrován: 24 dub 2011, 11:47
Reputation: 1
Bydliště: Slovensko, Bratislava

Re: Server se sám od sebe vypíná, musím jej nahodit přes CP

#14 Příspěvekod Vojko » 11 dub 2012, 18:02

Prípadne ešte akú máš verziu pluginu.
Aj keď tu na fóre nie som aktívny, môžete mi písať na Skype, E-Mail, ...

Uživatelský avatar
Sejsel
Příspěvky: 4131
Registrován: 19 čer 2011, 09:43
Reputation: 0
Bydliště: /home/sejsel/
Kontaktovat uživatele:

Re: Server se sám od sebe vypíná, musím jej nahodit přes CP

#15 Příspěvekod Sejsel » 11 dub 2012, 21:48

To nesmíš dávat jako typ světa, ale jako generátor (u Multiverse to je /mvc jmenosveta normal g:Planets)
01101110011101010110001001110111

MineGames
Příspěvky: 17
Registrován: 29 úno 2012, 22:16
Reputation: 0

Re: Server se sám od sebe vypíná, musím jej nahodit přes CP

#16 Příspěvekod MineGames » 16 čer 2012, 21:50

Máme předplaceno 5 slotů, Ale samo se to přenastavuje a píše že máme předplaceno pouze 0 slotů.
A když jsem to dal na 5 slotů, tak se začal vypínat server a poslali jste mi e-mail

Spoiler: zobrazit
# #
# # Dobrý den,
# #
# # automatický dohledový systém detekoval překročení zaplaceného počtu slotů na
# # serveru 93.91.250.110:37381.
# # Na serveru bylo detekováno 5 slotů z maxima 0 slotů.
# # K této situaci dochází nejčastěji na Minecraft serverech. Možná řešení
# naleznete
# # na adrese viewtopic.php?f=67&t=2942
# # Váš server byl z tohoto důvodu automaticky pozastaven. Můžete si jej opětovně
# # spustit v Control Panelu.
# #
# # Tato zpráva byla vygenerována automaticky dohledovým systémem FakaHeda.eu
# # Děkujeme, tým FakaHeda.eu
# #
# #
#

Uživatelský avatar
Mysteria
Příspěvky: 9122
Registrován: 26 pro 2009, 15:40
Reputation: 6
Bydliště: Česká republika
Kontaktovat uživatele:

Re: Server se sám od sebe vypíná, musím jej nahodit přes CP

#17 Příspěvekod Mysteria » 17 čer 2012, 22:12

Napiš na sales@fakaheda.eu nespíš nějaká chybička :)

Uživatelský avatar
MorLore
Příspěvky: 33
Registrován: 19 kvě 2012, 08:39
Reputation: 0

Re: Server se sám od sebe vypíná, musím jej nahodit přes CP

#18 Příspěvekod MorLore » 02 črc 2012, 00:16

no a co dělat když tam pluginy nejsou žádné a padá to ???Padne 15:00 hodina a když už se někdo připoji tak tam ani 15 minut nevydrží padá to a když jo tak je čas oslav páč to je vyjímečně !!!Co pak dělat aby to šlapalo i bez pluginů :?:
A pro tupce neřeším zde pravopis ,ale problémy!!!Můj pravopis neřešte!!!Více jak polovina národa řeší všude pravopis což jsou ti pitomci a ti ostatní musí republiku držet nad vodou,jako třeba :-( Ti ostatní si jen hrejí na hytré !!How :-)

Thirbadul
Příspěvky: 26
Registrován: 20 čer 2012, 21:01
Reputation: 0

Re: Server se sám od sebe vypíná, musím jej nahodit přes CP

#19 Příspěvekod Thirbadul » 12 črc 2012, 18:50

To si ze me delate srandu ja si obednal naviseni slotu na 20 i mi prisel email ale kdz si to zvissim tam mi to vypne server a napise prekroceni limitu 10 hracu co to ma znamenat ?!?

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9532
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 36
Kontaktovat uživatele:

Re: Server se sám od sebe vypíná, musím jej nahodit přes CP

#20 Příspěvekod nejento » 12 črc 2012, 20:12

A proč píšeš tak povýšeně? Pokud ti opravdu přišel E-mail o navýšení, napiš znova na sales@fakaheda.eu.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: MSN [Bot] a 19 hostů