Server: IP:PORT (nemám)
Dobrý den, mám zájem o koupi Vašeho hostingu. Jen by mě zajímalo, zda je možné vkládat do hry mody. Vím, že je možné vkládat pluginy, ale mohu také nějakým způsobem zasahovat do dat ve hře, jako to např. dělá Trains and Zeppelins mod - http://www.minecraftforum.net/topic/270332-173trains-and-zeppelin-mod121/page__st__1380
Děkuji mnohokrát
djuj
MODy
- Leeking
Re: MODy
Pokud vím, byl vydán i Bukkit ModLoader, odkaz zatím dávat nebudu. Hned večer se pustím do přípravy návodu, jak takový mód na server přidat.
//EDIT 23:54: omlouvám se, cvičil jsem a zapomněl se tomu věnovat, zítra po škole na tom začnu dělat a otestuju před vydáním návodu.
//EDIT 23:54: omlouvám se, cvičil jsem a zapomněl se tomu věnovat, zítra po škole na tom začnu dělat a otestuju před vydáním návodu.
Poradil vám někdo? Poděkujte mu karmou. 
Potřebujete poradit s Minecraftem? Napište mi.
Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.

Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.
- Leeking
Re: MODy
Ano, myslím, že je jedno pokud dám návod teď, nebo pak, do tý doby si sice třeba Djuj koupí server u FH, ale stejně na ní ostatní budou mít přístup.
Jinak, omlouvám se, ale dnes jsem to nestihl ten návod. Testování samotného clienta mě zabralo většinu volného času, takže přemýšlím, že bych se do toho pustil, až výjde Recommanded build a k tomu i CB neoficiální podpora módů, stejně teď asi většina je na 1.8, takže to nemá smysl dělat teď, a do týdne to předělávat pro 1.8.
Jinak, omlouvám se, ale dnes jsem to nestihl ten návod. Testování samotného clienta mě zabralo většinu volného času, takže přemýšlím, že bych se do toho pustil, až výjde Recommanded build a k tomu i CB neoficiální podpora módů, stejně teď asi většina je na 1.8, takže to nemá smysl dělat teď, a do týdne to předělávat pro 1.8.

Poradil vám někdo? Poděkujte mu karmou.