Server: 93.91.240.156:27866
Dobry den chtěl bych se zeptat jak dám na svůj web Banlist ? používám KiwiAdmin a mám tam i soubor balist.txt a iplist.txt . prosím poraďte jak udělat tedy banlist na webu ... díky když tak skype : pata011 diky
2. Nějak se mi smíchal plugin CommandBook s pluginem KiwiAdmin u pluginu kiwi admin vždy napíše do chatu že : Hráč ... byl zabanován z důvodu ... a nebo Hráč ... byl kicknut z důvodu .... a to se mi tam neobjevuje, objevuje se mi to jen u ipbanu, a tak si myslím že se to nejak spolu zamíchalo , prosím co mám udělat aby mi šel i commandbook ale i Kiwi admin , jako nějak zrušit ty bany v commandbooku aby mě to banovalo pomocí KiwiAdminu .... díky skype : pata011
Banlist na webu
-
Re: Banlist na webu
um, ten ban list a web akurat keby bol plugin ktory nahadze bany na mysql a ty by si uz len v php kodu urobil vypis databaze cixe bany ale ked kiwi uklada len to suboru na server bude to tazke a asi nemozne
-
- Věk: 30
kiwiadmin ukládá i do databáze, stačí si v configu nastavit cestu k databázi ...
-
bagr píše:kiwiadmin ukládá i do databáze, stačí si v configu nastavit cestu k databázi ...
tak to mas uze len popracovat na tom

-
Jak mám zjistit IP hráče reknete mi prosím ?? Dekuji napriklad je na to příkaz nebo jak ? Prosim reknete Co ja vím mám hráče *Player* a jak mám zjistit jeho IP Adresu aby sem mu mohl dat IP Ban ??
-
- Věk: 30
lokesko píše:Jak mám zjistit IP hráče reknete mi prosím ?? Dekuji napriklad je na to příkaz nebo jak ? Prosim reknete Co ja vím mám hráče *Player* a jak mám zjistit jeho IP Adresu aby sem mu mohl dat IP Ban ??
Stáhni si toto, a když budeš chtít dát ban na ip, tak stačí dát /ipban <jméno hráče> <důvod>, a dostane ban na ip, aniž bys musel zjišťovat hráčovu ip adresu