93.91.250.122:27074
Ahoj, chcem sa spýtať mam plugin Sentry a ked mu dam equip a ho zabiju padnu z neho co mal na sebe ale nedajú sa zobrať ani ClearLag ich nevymaže, dá sa to nejak nastavit? A daju sa mu da aj enchant veci?
Sentry
-
miminkek
Re: Sentry
napiš to znovu a srozumitelně
- Ju3eN
- Věk: 23
ked tomu nerozumieš ani neodpisuj napisal som to zrozumitelne. Vieš čo je Sentry a čo je Equip? ked ne tak ani nepiš. Ako pre teba dopíšem.. MAM PLUGIN SENTRY je to plugin na to, kde vytvoríš npc tak ked tu npc hitnú tak ich bude prenasledovať a zabíjať, ked ho hrač zabije tak vypadne z neho to čo mu dám napríklad meč alebo brnenie, ale to čo spadne sa nedá zobrať zo zeme, ani Upratovačka [ Plugin ClearLagg ] to nezmaže. Dá sa to nastaviť tak aby to hráči mohli zobrať ako odmenu? A ešte k tomu daju sa na to dať aj Enchantované veci? A ešte mám problém z respawnom tej NPC. Nastavím tej NPC kde sa má po zabití znovuzrodiť. A on sa zrodí tam kde ho zabijú a nie tam kde som mu nastavil. Zrozumitelnejšie to už neviem napísať
-
miminkek
nemusíš mi vysvětlovat co je sentry
sám ho používám
- Ju3eN
- Věk: 23
===================================================================================
Vyriešené, ale potrebujem ešte toto I
I
V
mám problém z respawnom tej NPC. Nastavím tej NPC kde sa má po zabití znovuzrodiť. A on sa zrodí tam kde ho zabijú a nie tam kde som mu nastavil.
Vyriešené, ale potrebujem ešte toto I
I
V
mám problém z respawnom tej NPC. Nastavím tej NPC kde sa má po zabití znovuzrodiť. A on sa zrodí tam kde ho zabijú a nie tam kde som mu nastavil.
- DeadoMan
Hoď sem config.
Pomohl jsem ti, karma potěší!
Přijďte se také podívat na můj server IP: 93.91.250.124:27698
=/=/=/=/=/=/=/=/=/=/=/=/=/=/=/=/=/
Přijďte se také podívat na můj server IP: 93.91.250.124:27698
=/=/=/=/=/=/=/=/=/=/=/=/=/=/=/=/=/