Protect mode na server

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
DOWNLOAD

Protect mode na server

#1 Příspěvekod DOWNLOAD » 06 črc 2011, 01:22

Server: 93.91.240.149:27676

Ahojte :D hledám prosím Vás nějaký slušný protect mode. :roll: hledám hrozně dlouho, ale nikde nic. Hledám samostatný protect mode. Nehledám protect mode jeste s nejakym scriptem na staveni dohromady. Protect mode si predstavuju jako ze mam treba drevenou sekeru a oznacim si souradnice. Souradnice se po zadani prikazu protectnou :). Nevite prosim o necem? predem dekuji :) :geek:

Leeking

Re: Protect mode na server

#2 Příspěvekod Leeking » 06 črc 2011, 01:28

Pokud myslíš, ochranu určitého území, resp. budovy..
Residence - To můžou používat hráči, označí si jednu pozici dole vlevo, druhou o něco vepředějš vpravo nahoře např. dřevěným mečem ( čím se dá naconfigurovat ), dají ten a ten příkaz, vytvoří se jim ochrana
WorldGuard - Pro adminy, to samé, akorát napíšeš //wand, to ti dá dřevěnou sekyrku, tou si označíš bla bla pozici... dáš /region define jmeno, pak nastavíš vlastníka toho pozemku /region addowner nick (addowner nebo setowner, teď nevím ). Pokud chceš aby to mohli tam vše jen admini, a třeba otvírat dveře atd. jen hráči, dáš /region flag jmeno use allow .. Víc se naučíš v popisu tich pluginů, nebo tady v návodu Sejsel Jak zamknout území.
Poradil vám někdo? Poděkujte mu karmou. :)
Potřebujete poradit s Minecraftem? Napište mi.
Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.

TIGERHax

#3 Příspěvekod TIGERHax » 07 črc 2011, 11:14

WorldEdit WorldGuard = Totalna Vyhra

dnes som dosiel nato ako to pouzivat, myslim pokrocile a je to cool, mozes so ochranit cele uzemie a guest moze stavat len tma kde ty chces ale bo kombinovat to no super plugin ja vravim

DOWNLOAD

#4 Příspěvekod DOWNLOAD » 07 črc 2011, 22:51

Děkuju :)

Zpět na „Minecraft, Tekkit“