White-list :D

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
DOWNLOAD

White-list :D

#1 Příspěvekod DOWNLOAD » 03 črc 2011, 23:11

Server: 93.91.240.149:27676

Obrázek

Ahojte. Mám problém s mojom serverem. Měl jsem tam do 23 hodiny večír white-list. před chvílí jsem ho zrušil. vše jsem udělal tak, jako vždycky ale najednou problém... problém vidíte na obrázku v zakroužkované části. Server mi neukazuje verzi serveru a nějak prostě neodpovídá s vašemi informacemi :D o tom mi nejde. Jde mi o to, že i po smazaní whitelistu se tam nemůžou připojit hráči. Mohu tam já, i moji kamarádi kteří byly předtím na white-listu. Jenže ted tam nemuzou ostatni hraci. Server je nějaký bugnutý a pořád nacházím jakoby problémy, ale nevím zda to je z vaší strany. Ty bugy řešit nechci. Jde mi jen o ten whitelist.I když jsou na serveru 4 hráči, tak Váš web ukazuje neustále 0 hráčů a to mě dostalo :DDDDD Pokud budete hodni, podivejte se mi do serveru na muj whitelist a zkuste nejak udelat aby whitwli st bol zruseny :)ú dekuji moc

Leeking

Re: White-list :D

#2 Příspěvekod Leeking » 04 črc 2011, 01:32

To s 0 hráčů.. Nesmazal jsi Fakahedaquery?
Poradil vám někdo? Poděkujte mu karmou. :)
Potřebujete poradit s Minecraftem? Napište mi.
Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.

DOWNLOAD

#3 Příspěvekod DOWNLOAD » 04 črc 2011, 01:51

LLOL? koukám, v serveru to nemám. Muzete mi to sem prosím dát? :D

Leeking

#4 Příspěvekod Leeking » 04 črc 2011, 02:59

Myslím, že bude stačit MineQuery když si .jar soubor přejmenuješ na FakaHedaMinequery.jar a hodíš ho do plugins. Mě se to taky jednou stalo a tohle pomohlo. Tenhle plugin totiž přenáší aktuální údaje o serveru na FakaHedu, a možná by mohl vzniknout problém bez toho pluginu.
Čtu každé téma na Minecraft fóru, není nutné mi co jste již napsali tam mi přeposílat. Děkuju za pochopení.

DOWNLOAD

#5 Příspěvekod DOWNLOAD » 04 črc 2011, 11:14

Nepomohlo :S prosím o pomoc. Ted když se koukám sem, http://www.fakaheda.eu/tabulka.php tak můj server znova hlásí že nikdo na serveru a že název mapy not_checked... resetovat server uz nemohu. proto prosím o jakoukoliv pomoc kromě resetu serveru. Nebo kdyby byl někdo opravdu ochotný, tak aby mi ze serveru vyndal ten soubor kterej mi chybí a dal ho sem na stažení. to MineQuery i poo prejmenování nefunguje. :shock:

MiniMe
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvekod MiniMe » 04 črc 2011, 13:23

FakaHedaMinequery neni Minequery, vychazi z nej, ale ten nas je upraveny, rozsireny o nekolik dalsich veci. Nechapu ale, jak jste plugin prepsal, kdyz je na ftp locknuty :)

Nahral jsem zpet ten nas... Kazdopadne tento plugin nema vliv na whitelist. Co jsem koukal do logu, je tam dost chybovych hlasek, doporucuji log stahnout, projit a opravit chyby.
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

Leeking

#7 Příspěvekod Leeking » 04 črc 2011, 13:31

MiniMe, jde smazat, ale nahrát zpět ne.

MiniMe
Site Admin
Věk: 38
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvekod MiniMe » 04 črc 2011, 13:32

Wtf :) Já to testoval a smazat mi nešel :)
FakaHeda admin
Nezapomeňte ohodnotit karmou ty, kteří Vám pomohli.

DOWNLOAD

#9 Příspěvekod DOWNLOAD » 04 črc 2011, 14:23

whitelist funuje uz jak má :D ale info o serveru neustále neukazuje :D třeba sem ještě našel nějaký problém :D že smazat jde normal lidem a administratorum ne :D :D :D :o ale inac good. a jinak, ten soubor sem nemazal ze serveru :D takze taky nevím jak se to stalo. Já s minecraftem neuím, takže nevím jak řešit problémy ze server logu ;) ale jiank diky.

Zpět na „Minecraft, Tekkit“