Server: 93.91.250.124:27510
Dobrý den
Nedaří se nám rozchodit Galacticraft. Můžete nám pomoc s instalací? Offline funguje, ale online nešlape.
Galacticraft online
-
Tholy
Re: Galacticraft online
Jasne, budu konkretnejsi. U sebe na pocitaci mam nainstalovanou posledni verzi Forge a 3 MOD soubory Galacticraftu potrebne ke hrani. Kdyz hraju single player, vse funguje bez problemu.
Pokud dame hru po siti, hra nabehne a kdyz se chci podivat do inventare skafandru, tak to nejde, stejne tak tam nejsou rudy. Problem je v tom, ze mody ani Forge neni nainstalovany na serveru, kde by asi byt mel.
Takze otazka je, jak ty mody spravne nainstalovat primo na serveru Fakahedy.
Pokud dame hru po siti, hra nabehne a kdyz se chci podivat do inventare skafandru, tak to nejde, stejne tak tam nejsou rudy. Problem je v tom, ze mody ani Forge neni nainstalovany na serveru, kde by asi byt mel.
Takze otazka je, jak ty mody spravne nainstalovat primo na serveru Fakahedy.
-
Tholy
Myslis tenhle navod? viewtopic.php?f=85&t=17696
Nic podobneho jsem nenasel.
Jinak server vytvoril kamos. Nejpreve verzi 1.8, pak udelal predel na 1.7.10 s Bukkitem. Ja tam zkousel vytvorit slozku mody a nahrat to tam, nicmene co jsem neudelal je, ze jsem neprejmenoval vytvoreny server a nenahradil jim soubor serveru. Myslim, ze to pomuze. Je k tomu ale jeste zapotrebi nahrat adresar Library se spoustou podadresaru, ktery byl forgem vygenerovan a tusim, ze nahravat je mozno jen soubory = totalne se podelam z toho.
Je zpusob, jak tam uploadnout celou slozku?
Nic podobneho jsem nenasel.
Jinak server vytvoril kamos. Nejpreve verzi 1.8, pak udelal predel na 1.7.10 s Bukkitem. Ja tam zkousel vytvorit slozku mody a nahrat to tam, nicmene co jsem neudelal je, ze jsem neprejmenoval vytvoreny server a nenahradil jim soubor serveru. Myslim, ze to pomuze. Je k tomu ale jeste zapotrebi nahrat adresar Library se spoustou podadresaru, ktery byl forgem vygenerovan a tusim, ze nahravat je mozno jen soubory = totalne se podelam z toho.
-
Smexhy
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
To asi nie je ten návod, keďže píše, že ho napísal on 
-
Tholy
Ok, diky za radu. Zkusim to a pokud budu mit jeste nejake problemy napisu sem. Pokud se neozvu, znamena to, ze je vse v cajku a jak titmto dekuju za pomoc.
-- 16 říj 2014, 20:56 --
Tak se nezadařilo. Vůbec netuším, jak tam prostě Galacticraft dostat. Z toho tvého návodu nejsem bohužel vůbec moudrý. Mody Galacticraftu mi to nenačítá.
-- 17 říj 2014, 16:42 --
Poslední zpráva se mi spojila se starou, zkusim to napsat znovu.
Ani pomocí návodu neslavíme úspěch, mody prostě nejsou načteny. Zkoušeli jsme server Galacticraftu nainstalovat k nám, pak ho přes Total Commandera nahráli na server a i nahradili soubor a stejně to tak nejde. Opravdu si nevíme rady, jak náš server upgradovat na Galacticraft.
-- 16 říj 2014, 20:56 --
Tak se nezadařilo. Vůbec netuším, jak tam prostě Galacticraft dostat. Z toho tvého návodu nejsem bohužel vůbec moudrý. Mody Galacticraftu mi to nenačítá.
-- 17 říj 2014, 16:42 --
Poslední zpráva se mi spojila se starou, zkusim to napsat znovu.
Ani pomocí návodu neslavíme úspěch, mody prostě nejsou načteny. Zkoušeli jsme server Galacticraftu nainstalovat k nám, pak ho přes Total Commandera nahráli na server a i nahradili soubor a stejně to tak nejde. Opravdu si nevíme rady, jak náš server upgradovat na Galacticraft.
- DenOwq
- Věk: 29
-
Tholy
No defakto tomu rozumím. U sebe mám Galacticraft i s mody v pohodě nainstalovaný, problém je v tom, že nestačí na server jen nahrát mody, musí tam být i nainstalovaný Forge, který tam vytvoří nějaké soubory a aktualizuje tak ten stávající server. Jenže když spustím forge u sebe, otevře se mi okno, kde je možnost instalovat server. Ten někam u sebe vytvořím a když ho pak nakopíruju sem na fakahedu, tak to nefunguje.
Myslím si, že by to šlo tak, kdyby šlo Forge spustit tady na serveru, jenže to mi nejde. Prostě nedokážu to nainstalovat tak, aby hra na serveru na sebe navázala mody Galacticraftu.
Myslím si, že by to šlo tak, kdyby šlo Forge spustit tady na serveru, jenže to mi nejde. Prostě nedokážu to nainstalovat tak, aby hra na serveru na sebe navázala mody Galacticraftu.
-
Tholy
Tak jsem zkusil teda spustit Cauldron(mimochodem odkaz už tam nefunguje, tady je aktuální http://cauldron.minecraftforge.net/thre ... tches.487/ ), nainstaloval u sebe server, přesunul vše na síť na fakahedě, soubor přejmenoval na minecraft_server.jar (vygenerovaný cauldronem byl minceraft_server.1.7.10.jar) a přesto se mi spustí server, který vygenerovala fakaheda.
Moje chyba je asi ta, že nevytvářím modpack, protože jsem nepochopil pořádně jak a hlavně kam ho pak nahrát na fakahedu. Řeknu ale svůj postup.
1. Vygeneruju server na Fakahedě ve verzi 1.7.10.
2. Nainstaluju přes Cauldron u sebe server.
3. Přejmenuju ten minceraft_server.1.7.10.jar na minceraft_server.jar a nahradím jím ten soubor minceraft_server.jar, který je na fakahedě.
4. Nakopíruju i složku libraries a vygenerovaný soubor cauldron-1.7.10-1.1207.01.198-server.jar
5. Vytvořim složku mods a do ní nakopíruju 3 mod soubory Galacticraftu.
6. Spustim a kupodivu se sice server otevře, ale neobsahuje žádné mody.
Moje chyba je asi ta, že nevytvářím modpack, protože jsem nepochopil pořádně jak a hlavně kam ho pak nahrát na fakahedu. Řeknu ale svůj postup.
1. Vygeneruju server na Fakahedě ve verzi 1.7.10.
2. Nainstaluju přes Cauldron u sebe server.
3. Přejmenuju ten minceraft_server.1.7.10.jar na minceraft_server.jar a nahradím jím ten soubor minceraft_server.jar, který je na fakahedě.
4. Nakopíruju i složku libraries a vygenerovaný soubor cauldron-1.7.10-1.1207.01.198-server.jar
5. Vytvořim složku mods a do ní nakopíruju 3 mod soubory Galacticraftu.
6. Spustim a kupodivu se sice server otevře, ale neobsahuje žádné mody.
-
Tholy
Poslal jsem Ti vše potřebné v soukromé zprávě.