Kontrola nad gamemodem - doporučení od vás :-)

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
MrRukes
Kontaktovat uživatele:

Kontrola nad gamemodem - doporučení od vás :-)

#1 Příspěvekod MrRukes » 08 črc 2014, 10:03

93.91.250.142:27304

Ahoj, opět bych vás chtěl poprosit o pluginu která blokuje vyhazovnání itemů v GM 1,otevírání truhel a déle
Prosím nechci CreativControl, ten má bugy a odstranil sem ho....
Hledám podobnou pluginu bez bugů s vaším doporučením

s pozdravem a předem díky ! :-)
Obrázek

AyACZE

Re: Kontrola nad gamemodem - doporučení od vás :-)

#2 Příspěvekod AyACZE » 08 črc 2014, 18:55

Možn.1: CREA mod na oddělené mapě s odděleným inventářem a zabezpečeným dropováním a jiným získáváním itemů
Možn.2: CREA mod na odděleném serveru a severy propojit přes Bungee.

pozn.k možn.1: Je veliká námaha zabezpečit vše na 100% (dropování přes dropery a endportály a pod.) a podle mýho to ani není možný.
pozn.k možn.2:Podle mýho jediný řešení kde opravdu nikdo nemá šnci přenášet itemy z crea do survivalu.

Tak si můžeš vybrat. Surv a Crea na jedné mapě nezabezpečíš nikdy !
Classic Survival (IP:mc.coolcraft.eu)
No cheat, střelné zbraně, Hide n Seek, 1.7.2-1.7.10 !
Real Skyblock (IP:sky.coolcraft.eu)
No fly, no cheat, propracované úkoly - skyblock kompletně česky !!
...::: http://www.CoolCraft.eu :::...

marty_
Věk: 54
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvekod marty_ » 08 črc 2014, 19:57

AyACZE ma naprostou pravdu.
Kdysi jsem se take pokousel o to aby nekteri hraci meli GM1 a aby to nebylo jednoduche tak jeste omezeny proti givovani atd...
A ac sem se snazil jak chtel tak hraci to vzdy nejak obesli a pak mel stejnak kazdy to co ho napadlo :(
Nakonec pomoci multiverse jsem udelal novy svet a multiverse inventores to na 1000% ochranilo..
Ted uz to valim pomoci bungee na uplnou jistotu a pohodu, ale to holt bys musel sis priplatit mam pocit ze to je kilo mesicne a koupit dalsi server kde bys ten creativ pouzival. Pokud to ale mas jen pro par hracu tak ten plugin multiverzecore (nebo i multiworld) ti pomuzou...
Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej :)
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

Aishak

#4 Příspěvekod Aishak » 08 črc 2014, 23:41

Dříve jsem měl na serveru u VIP creative a jak už bylo zmíněno tak se většinou vždy najde nějaká chybka díky které to lze obelstít. Zabere to spoustu času a hodně úsilí než přijdeš na vše, ale věřím, že se ti to povede stejně jako mě. Jinak jsem používal na běžné zabezpečení CreativeControl a jinak jsem si musel dávat pozor na nastavení ostatních pluginů (třeba přes MobArena se to dalo dobře bugovat).

Zpět na „Minecraft, Tekkit“