Prosím Vás dá sa nejako nastavit, že admin bude mat op level 1 a niekto iný op level 2 a tak? Lebo mám na serveri nasavené op level 1 a ja ako majitel nemozem pouzivat command blocky
OP
-
MagiCraft
- Kontaktovat uživatele:
OP
Server: IP:93.91.250.142:27472
Prosím Vás dá sa nejako nastavit, že admin bude mat op level 1 a niekto iný op level 2 a tak? Lebo mám na serveri nasavené op level 1 a ja ako majitel nemozem pouzivat command blocky
alebo je nejaká permissia na ten commandblock?
IP: Play.MagiCraft.eu
MagiCraft
Ak som pomohol K+ poteší
MagiCraft
Ak som pomohol K+ poteší
-
MagiCraft
- Kontaktovat uživatele:
Re: OP
mám ale mam v server.prosperites mam nastavene op level 1 a commandblocky moze pouzivat az op level 2. Tak že či sa to dá dako nastavit aby ja som mal op 4 a admin iba op 1
IP: Play.MagiCraft.eu
MagiCraft
Ak som pomohol K+ poteší
MagiCraft
Ak som pomohol K+ poteší
- Shadowhacker
- Věk: 30
-
MrFiliper
- Kontaktovat uživatele:
Re: OP
Nastav si přes PemissionsEX práva pro tebe tedy "*" a a budeš moct využít všechno na serveru. Dále pak v server.prosperites nastav op lvl 2 a oni budou moct využít command block. Pokud jsme to tedy pochopil správně co chceš
. Tudíž ty budeš jako majitel mít vše a jiným dalšímu max 1 dáš stejné op lvl treba 2
.
-
vojtamaniak
- Věk: 27