Server: 93.91.250.121 PORT: 27658
Ahoj,
s kamarádem jsme si založili server využívajíc placených služeb Fakaheda.
Ve hře jsme založili NPC vesnici, která vytvořila Spawn area, ve které nemohu stavět ani bourat. Kamarád (zakladatel) může. Já ne. Kamarád mě nastavil jako administrátora i operátora ale stejně nemohu v daném okolí stavet/bourat.
Poradíte nám prosím co udělat pro to, abych měl stejná práva jako on a mohl ve spawn area stavět?
Moc děkuji
Petsuchoss
Jak nastavit stejná práva jako admin zakladatel
-
-
- Věk: 26
Re: Jak nastavit stejná práva jako admin zakladatel
Jakým způsobem tu areu zamkl? Residencí?
-
- Věk: 30
Tak jasne, pokud tam ma residenci a na serveru nemate PermissionsEx tak tam stavet nemuzes.
Ani kdyz mas OP
Ani kdyz mas OP
Pokud sem pomohl daj K+
Kinder Mafia :-*

- jan134
Pokud to je v residenci , tak si najdi příkazy na residenci a hoď si tam práva build... ja už příkazy neznam, s reskama jsme 2 roky nedělal. Jen vím že pokud není reska tvoje, musíš pracovat s /resadmin, jinak nebudeš mít ty permise. Takže asi /resadmin NAZEV build TVUJNICK true, nebo tak nějako... Pokud to je v něčem jiném, chtělo by to upřesnit v čem 

-
- Věk: 30
Nie tako
Pise se to bez tech ><<>><
-- 02 kvě 2014, 11:21 --
Ale fakt, jestli chces nicit v reskach co vytvorili jini, tak Si porid PermissionsEx a tam Si to astav
Spoiler: zobrazit
Pise se to bez tech ><<>><
-- 02 kvě 2014, 11:21 --
Ale fakt, jestli chces nicit v reskach co vytvorili jini, tak Si porid PermissionsEx a tam Si to astav

Pokud sem pomohl daj K+

-
Ahoj,
děkuju za pomoc.
No my ten server máme jen pro nás dva. Tu vesnici jsem postavil já. navezl jsem tam NPc vesničany a oni se začali množit. když jsem se druhý den připojil, tak už jsem nemohl stavět. Ondra (zakladatel) může. Nic nenastavoval ani neměnil. Stalo se to tak nějak samo. Typuji, že tím, že vznikla nova vesnice (NPC spawn point) tak si kolem sebe vytvořil spawn area, kte nejde stavět.
Mohl bych vás poprosit o popsání krok za krokem co mám udělat a kde to nastavit?
Moc děkuji.
děkuju za pomoc.
No my ten server máme jen pro nás dva. Tu vesnici jsem postavil já. navezl jsem tam NPc vesničany a oni se začali množit. když jsem se druhý den připojil, tak už jsem nemohl stavět. Ondra (zakladatel) může. Nic nenastavoval ani neměnil. Stalo se to tak nějak samo. Typuji, že tím, že vznikla nova vesnice (NPC spawn point) tak si kolem sebe vytvořil spawn area, kte nejde stavět.
Mohl bych vás poprosit o popsání krok za krokem co mám udělat a kde to nastavit?
Moc děkuji.
-
- Kontaktovat uživatele:
Thief
Upřímně..
Já bych tě na tomto fóru bloknul :/

-
Thief? Ted tomu uplne nerozumím.
Předpokládám, že pokud bych neměl nastavené administrátorské práva od zakladatele serveru, tak bych si nemohl nastavit možnost krást. respektive stavet bourat ve spawn. (co taky?... bloky? ) takze pokud bych byl zlodej bez admin a op prav, tak by muj dotaz tady nemel preci smysl. Já ty práva mám, takze si v podstatě mohu legálně nastavit co potřebuju. jen nevím jak.
Mluvím pravdu. Zvu vás aby jste se připojily na náš server. Rád vám situaci ukáži přímo na místě. Vše co jsem napsal je pravda. Nevím si rady. Kamarád Ondra (zakladatel) samozřejmě souhladí abych mohl stavět na tom místě té vesnice snažil se mi to umoznit tím, že ze me udelal taky admina a op ale bohužel to stejně nefunguje.
Přijďte se prosím přesvědčit sami.
Pomoc někoho zkušeného by nám pomohla.
Děkuji.
-- 02 kvě 2014, 21:44 --
Aha... uz asi chápu jak jsi to myslel. ono to vyznělo, že si ondra nastavil spawn area kolem sebe aby me bloknul. ale tak to není. Ondra stejně jako já nic nastavit neumí. ten spawn point se musel nastavit sám. a podle mě tím, že se tam začali ti NPC množit. Jiné vysvětlení nás nenapadá. Včera jsme tam s ondřejem skoušeli kde co abychom to nastavili. a bohuzel neuspesne. mám přístup ke vsem filum serveru, zkouseli jsme nastavit Spawn area=0 atd... a nic. Oba jsme admini a také jediní obyvatelé toho světa a nejde nám to. Proto jsem se na vas obratil o pomoc.
Myslím, že bude lepší, když Ondřeje přizvu do komunikace. Vidím, že mi nevěříte. Jak říkám, rádi vás uvidíme na svém serveru. Budu tam já i ondra. (majitel serveru)...
v TABu uvidíte, že jsme na serveru jediní. Ono to možná půjde videt i v informacích o serveru...
Předpokládám, že pokud bych neměl nastavené administrátorské práva od zakladatele serveru, tak bych si nemohl nastavit možnost krást. respektive stavet bourat ve spawn. (co taky?... bloky? ) takze pokud bych byl zlodej bez admin a op prav, tak by muj dotaz tady nemel preci smysl. Já ty práva mám, takze si v podstatě mohu legálně nastavit co potřebuju. jen nevím jak.
Mluvím pravdu. Zvu vás aby jste se připojily na náš server. Rád vám situaci ukáži přímo na místě. Vše co jsem napsal je pravda. Nevím si rady. Kamarád Ondra (zakladatel) samozřejmě souhladí abych mohl stavět na tom místě té vesnice snažil se mi to umoznit tím, že ze me udelal taky admina a op ale bohužel to stejně nefunguje.
Přijďte se prosím přesvědčit sami.
Pomoc někoho zkušeného by nám pomohla.
Děkuji.
-- 02 kvě 2014, 21:44 --
Aha... uz asi chápu jak jsi to myslel. ono to vyznělo, že si ondra nastavil spawn area kolem sebe aby me bloknul. ale tak to není. Ondra stejně jako já nic nastavit neumí. ten spawn point se musel nastavit sám. a podle mě tím, že se tam začali ti NPC množit. Jiné vysvětlení nás nenapadá. Včera jsme tam s ondřejem skoušeli kde co abychom to nastavili. a bohuzel neuspesne. mám přístup ke vsem filum serveru, zkouseli jsme nastavit Spawn area=0 atd... a nic. Oba jsme admini a také jediní obyvatelé toho světa a nejde nám to. Proto jsem se na vas obratil o pomoc.
Myslím, že bude lepší, když Ondřeje přizvu do komunikace. Vidím, že mi nevěříte. Jak říkám, rádi vás uvidíme na svém serveru. Budu tam já i ondra. (majitel serveru)...
v TABu uvidíte, že jsme na serveru jediní. Ono to možná půjde videt i v informacích o serveru...
- LpBahos
- Věk: 25
- Kontaktovat uživatele:
-
Jestli myslíš zdali mame vypnutý online mod. tak ten máme vypnutý, aby nám tam nikdo nelezl. Chcem si v klidu hospodarit na svém.
ale nevím jestli jsem odpovědel správně. Nevim co je to world guard.
-- 02 kvě 2014, 22:04 --
takto to máme nastaveno:
#Minecraft server properties
#Fri May 02 05:30:40 CEST 2014
spawn-protection=16
query.port=27658
server-name=IronHills
generator-settings=
force-gamemode=false
allow-nether=true
gamemode=0
enable-query=true
player-idle-timeout=0
difficulty=1
spawn-monsters=true
op-permission-level=4
announce-player-achievements=true
pvp=true
snooper-enabled=false
level-type=DEFAULT
hardcore=false
enable-command-block=false
max-players=5
rcon.port=26658
server-port=25565
debug=false
texture-pack=
spawn-protection-area=0
server-ip=93.91.250.121
spawn-npcs=true
allow-flight=false
level-name=world3
view-distance=7
hellworld=false
resource-pack=
spawn-animals=true
white-list=false
rcon.password=
generate-structures=true
online-mode=false
max-build-height=256
level-seed=
motd=IronHills
enable-rcon=true
-- 02 kvě 2014, 22:08 --
aha uz to vidím. je to plugin. Ten nemáme. máme pouze: FakaHedaMinequery
ale nevím jestli jsem odpovědel správně. Nevim co je to world guard.
-- 02 kvě 2014, 22:04 --
takto to máme nastaveno:
#Minecraft server properties
#Fri May 02 05:30:40 CEST 2014
spawn-protection=16
query.port=27658
server-name=IronHills
generator-settings=
force-gamemode=false
allow-nether=true
gamemode=0
enable-query=true