SkyWars - Mapa (1.5.2)

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Lico88weaK
Věk: 27

SkyWars - Mapa (1.5.2)

#1 Příspěvekod Lico88weaK » 08 bře 2014, 23:36

93.91.250.142:27599

Čau, mám na serveru plugin Skywars a Multiverse Core, chci se zeptat, jak mám jako vytvořit mapu na SW :D mám ji stáhnout přes World Save? Zkoušel jsem /mv import skywarsworldbase (nebo nějak tak, podle tutotialu) ale to nefungovalo. Prosím pomoc :D K+...
Majitel jednoho z nejslavnějších MC serverů Sector Wars

xflemgodax
Kontaktovat uživatele:

Re: SkyWars - Mapa (1.5.2)

#2 Příspěvekod xflemgodax » 09 bře 2014, 00:27

Světy jakož to SkyWarsBaseWorld a SkyWarsArenaWorld by měli být hned v pluginu jen přes core to zkopírovat a potvrdit že to budou opravdové světy což je to

Kód: Vybrat vše

/mv import SkyWarsBaseWorld
/mv import SkyWarsArenaWorld

Pokud ti to nejde ujisti se že to píšeš správně, pokud je to mapa tak může být problém i v malých písmenkách.
Také se ujisti že jsi potvrdil příkaz příkazem.

Kód: Vybrat vše

/mv confirm

Také se ujisti jakou máš verzi SkyWars, je jich více. Spíš bych ti doporučil jinou, ale každý má svůj vkus a tato má svou defaultní mapu. :)

Lico88weaK
Věk: 27

#3 Příspěvekod Lico88weaK » 09 bře 2014, 01:12

Stále nechapu jak udelat portal :D. Jak mám udělat, aby vešli do end protalu a portlo je to rovnou do hry, ale ne do endu xD. A ještě dotaz, věci do truhel mužu změnit ručně nebo v configu nebo se to neda?

-- 09 bře 2014, 01:20 --

No to je asi jiny plugin...ale kdyz napise hrac /sw join, tak mu to napise todle...(napise to třeba i 5 hráču a napiše to) "You are already in the queue" Neví někdo :D?
Majitel jednoho z nejslavnějších MC serverů Sector Wars

xflemgodax
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvekod xflemgodax » 09 bře 2014, 03:32

Ty mluvíš o jiném pluginu než vlastníš. Pokud jde o ten tvůj co vlastníš tak právě kvůli tomu jsem se ho vzdal. Protože těch hráčů se musí přihlásit stejný počet na kolik je stanovena aréna bez výjimek.

Aréna pro 6 hráčů - 6 hráčů musí zadat /sw join, dokud nebude 6 hráčů "ready" ve statusu /sw status, tak nic nezačne.
tohle je pak hodně zdlouhavé a hráče to spíš odradí.
Další věc, jak už jsem říkal že se všechno kopíruje z BaseWorldu do ArenaWorldu, tak jsou brány i truhly, tak i obsah, musíš jít do SkyWarsBaseWorld a tam jen do truhel vložit co budeš chtít.

K věci toho portálu, tak ono to není přes end protál, ten plugin co myslíš ty, ale přes kamenné desky
pokud na ně někdo šlápne bude připojen do SkyWars arény. Na videu to bylo udělané tak že nad deskami byl ender portál,
který nebyl propojen s žádným endem proto to hráče nehodilo do endu, nechalo propadnout na ty desky a ty je automaticky hodili do SkyWars arény.
Nevím to jistě, ale možná by se ten ender portál taky mohl nějak nastavit.

Tento máš ty:
http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/skywars/

Tento používám já a tady bys mohl použít ten end jako skrytí pro ty desky:
http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/skywars-plugin/

Zpět na „Minecraft, Tekkit“