CHYBA SERVERU NEBO HACK??

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Thief97

CHYBA SERVERU NEBO HACK??

#1 Příspěvekod Thief97 » 21 úno 2014, 20:05

93.91.250.136:27183

Zdravim.. Dneska sem hral na svem serveru. Nastavoval sem pluginy a pridaval nove, Najednou se pripoji muj kamarad /// a on vse nici spawnuje moby a vse.. Na skypu mi pak rekne ze to on nebyl. tak sem mu rekl at si zmeni heslo. POTOM vecer pridu na svuj server a server se menuje Nejlepsi server na svete pridte nebudete litovat!? co to je nic sem takoveho neprejmenovaval a to ani nejde ne bez toho aby se server reinstaloval ne ?? polovina kamaradu je zabanovana a ja si rikam ty vole on je snad nekdo na mme ucte zmenim heslo vse zmenim.. a o pul hodiny pozdeji se server restartuje a ani nejde pomalu nahodit.... As se to povede sou zabanovani vsichni co maji nejaky ADMIN SPOLUMAJITEL atd.... Prosim poradte je to chyba nebo je nekdo na mem uctu?
Nezapomeň mi dát k+ pokud sem pomohl :-) Pokud máte zájem nebo Si nevíte se serverem, SEM TU JÁ rád vám pomůžu s pluginy na Minecraft nebo TF2! Napište mi SZ a néjak se dohodnem!

panChemicky
Věk: 34
Kontaktovat uživatele:

Re: CHYBA SERVERU NEBO HACK??

#2 Příspěvekod panChemicky » 21 úno 2014, 20:09

Asi má někdo heslo od tvého účtu na FH a zároveň mailu. Zkus změnit i heslo na mail.
Taky koukni do nastavení, kdo má všechno permisse a OP jak v permissionsEx, tak i v ControlPanelu a v administraci

Nebo můžeš mít na serveru nějaký plugin, který má BackDoor
ObrázekObrázek

Thief97

#3 Příspěvekod Thief97 » 21 úno 2014, 20:15

oky diky a de nejak zmenit to posahany meno??
Nezapomeň mi dát k+ pokud sem pomohl :-) Pokud máte zájem nebo Si nevíte se serverem, SEM TU JÁ rád vám pomůžu s pluginy na Minecraft nebo TF2! Napište mi SZ a néjak se dohodnem!

zdenda204
Věk: 36

#4 Příspěvekod zdenda204 » 21 úno 2014, 20:17

V souboru server.properties.
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku :) Obrázek Obrázek
⇨Projekt Market⇦

Thief97

#5 Příspěvekod Thief97 » 21 úno 2014, 21:21

Dekuju moc vse de :)

//lock muzu to zamcit??

//LOCK píše support když zamyká téma :)
//LOCK -vm

Zpět na „Minecraft, Tekkit“