Vylepšenia

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Bobco

Vylepšenia

#1 Příspěvekod Bobco » 14 pro 2013, 10:55

Server: 93.91.250.102:27309

Ahoj, pred Vianocamy by som chcel vylepšiť mapu na servery a potreboval by som poradiť s niekoľkými vecami:

1. Postavil som Paintball arénu a ako iste viete do arény by sa nemal dostať hráč inak ako príkazom /pb join a von zase /pb leave. Toto väčšina serverov rieši uzavrením celej arény do obrovskej kocky. Toto riešenie sa mi však nepáči a nechcem mať na mape tie obrovské kocky. Chcel som to vyriešit reskou tak, že som nastavil flagy Entry a Exit na DENY. Ale ani PB plugin potom nevie hráča teleportovať do arény. Plugin na PB je Paintaball War Edition a na resky používam regióny pluginu WorldGuard. Pozná niekto nejaké efektívne riešenie?

2. Chcem spraviť vianočnú súťaž v stavaní v creative móde tak, že každému hráčovy ktorý sa do súťaže prihlásy pridelím pozemok na ktorom bude mať creative mód. Ako mám zabezpečiť aby sa mu po opustení pozemku vrátil naspäť susrvival mód a inventár zo survival módu? A samozrejme aby si nevedel s pozemku zobrať materiál do susrvivalu. Ako som už spomínal na resky používam regióny WorldGuard.

Ďakujem za vaše rady.
Obrázek

SamerLP

Re: Vylepšenia

#2 Příspěvekod SamerLP » 14 pro 2013, 14:57

1. Skús zakázať príkazy na /pb (teda ak som pochopil čo potrebuješ)
2. Použi plugin: http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/multiverse-core/ potom vytvor svet a nastav tam GM neviem teraz presne ako a ešte si daj plugin: http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/multiverse-inventories/ a takže im spravíš pozemok v tom svete tam to budú stavať a keď pôjdu do normálneho sveta veci budú mať tie čo mali v survivale a tie čo mali v creative tie nebudú mať v survivale to zabezpeči prenášanie veci plugin ktorý som ti dal tu napísal Multiverse-Inventories hadam som ti nejak pomohol aj ak si niečomu nepochopil tak píš :)

Zpět na „Minecraft, Tekkit“