93.91.250.113:37017
Zdravím, dneska jsem předělal server z xAuth na AuthMe (u AuthMe se mi líbí možnost propojení s Wordpressem a i se mi zdá že má víc funkcí). Jediné co se mi nelíbí je že AuthMe dává hlášky "Player joined the game" až po loginu na server (Ale hlášku o odpojení klidně i když člověk není přihlášen takže se objevují najednou hlášky o odpojení). Navíc když se přihlásí uživatel s Vanishem tak to vygeneruje prázdnou řádku.
Nevíte někdo jestli tato funkce de nějak vypnout a nastavit to aby se hláška ukazovala ihned po připojení nebo to nejde?
AuthMe - Join zprávy
- Groove
- Věk: 32
- Kontaktovat uživatele:
- SamerLP
Re: AuthMe - Join zprávy
divné ja ked som mal server to šlo v pohode ešte aj ked načítavalo ukazovalo že už je pripojený... divné
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Spíš bude záležet na tom, jaké ostatní pluginy máš.

- Groove
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se za zpoždení:
Mé podezření bylo ještě na Essentials, ale tam sem nic k tomu nenašel
Kód: Vybrat vše
NoCheatPlus, FakaHedaMinequery, WorldEdit, Quests, SignLift, Vault, PermissionsEx, PlayerHeads, CubeGenetics, WorldGuard, dynmap, Dynmap-WorldGuard, iConomy, BringBackTheEnd, HawkEye, iDisguise, BKCommonLib, Lockette, My Worlds, FoundDiamonds, Essentials, Citizens, ChatManager, EssentialsSpawn, Dynmap-Essentials, VanishNoPacket, Paintball, NoLagg, ChestShop, AuthMe
Mé podezření bylo ještě na Essentials, ale tam sem nic k tomu nenašel
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Zkusil bych se podívat na VanishNoPacket.
Jsi si jist, že na server s 20 sloty potřebuješ NoLagg? Ten už se prakticky nedoporučuje.
Jsi si jist, že na server s 20 sloty potřebuješ NoLagg? Ten už se prakticky nedoporučuje.

- Groove
- Kontaktovat uživatele:
OK, díky. Pokusím se to projet a uvidím.
Jinak NoLagg jsem tam nahodil jen kvůli examine viz. můj druhý problém - Pády serveru
Jinak NoLagg jsem tam nahodil jen kvůli examine viz. můj druhý problém - Pády serveru