Prosím o radu , jak aktivovat Biome o Plenty na servru ???

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
BOBYP
Příspěvky: 3
Registrován: 19 bře 2013, 16:58
Reputation: 0

Prosím o radu , jak aktivovat Biome o Plenty na servru ???

#1 Příspěvekod BOBYP » 06 lis 2013, 21:55

Server:93.91.250.133:27766

Dobrý den Všem přeji

Prosím poradíte mi , jak aktivovat na tekkit servru Biome o Plenty ???
V inventáři vše mám a funguje, jen ty proklaté Biomy ne a ne zaktivnit. Při rastartu a vytvoření nového světa se Biomy prostě neobjeví . Pokud někdo ví prosím poradte , mnohokrát děkuji. pro případ i můj skyp : bobyp1970

Uživatelský avatar
ondracek.roman
Příspěvky: 92
Věk: 23
Registrován: 07 kvě 2013, 08:40
Reputation: 0
Bydliště: Boskovice
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím o radu , jak aktivovat Biome o Plenty na servru ?

#2 Příspěvekod ondracek.roman » 09 lis 2013, 13:58

V server.properties
nastav z level-type=DEFAULT na level-type=BIOMESOP a znovu vygeneruj svět.

Abuk0102
Příspěvky: 1
Registrován: 17 lis 2021, 17:12
Reputation: 0

Re: Prosím o radu , jak aktivovat Biome o Plenty na servru ???

#3 Příspěvekod Abuk0102 » 17 lis 2021, 17:14

Mohl bych se zeptat jak vygenerovat svět?

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9788
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 53
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosím o radu , jak aktivovat Biome o Plenty na servru ???

#4 Příspěvekod nejento » 18 lis 2021, 02:15

Smažeš původní mapu. V server.properties je potřeba mít potom jenom nastavený level.type.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 110 hostů