Hladam plugin "bar" na pravej stranke mensi bar a v nom napr money , kill monsters , kill players
Skyblock,Survival,Creative V príprave: SurvivalGames,PvP,Bosses atď. Všetko na servery All In One Nepýtam karmu ale ak pomôžem neuškodí Don't worry, don't cry, buy VIP and play
niečo také Ďakujem ... karmu ti dat nemozem znizil si mi ju na -1
-- 09 Oct 2013, 20:28 --
A ešte otázka? mam viac svetov a v kazdom kazdom worlde chcem mat ine money.. napr na skyblocku chcem money zo skyblocku v survivale peniaze zo survivalu ako nato?
Skyblock,Survival,Creative V príprave: SurvivalGames,PvP,Bosses atď. Všetko na servery All In One Nepýtam karmu ale ak pomôžem neuškodí Don't worry, don't cry, buy VIP and play
ja som mu tu karmu ubral vtedy lebo on ubral mne nedal dôvod takže som mu ubral ked chce karmovať a nemože tak som mu hu pridal radšej aj tak je jedno aku mam karmu aj ked karmu ziskam tak mi niekdo ju ubere už by som mal karmu 2 ale jedne krat mi neido ubral terza on takže aspoň že som eni v -1 karme
Samere, ty toho naděláš Chvíli po tom co jsem tu začal radit, tak jsem klidně získal 5x plusovou karmu, a to jsem si nepotřeboval psát do podpisu jak strašně dobře umím s pluginama
Přijímám zakázky na skripty/pluginy v PHP/Javě za malý poplatky! A kup mi sušenku ⇨Projekt Market⇦