Dobry den,
Prosim vas ako zistim mute list na /mute pouzivam plugin Essentials.
Alebo ako unmutnem vsetkych hracov ktory boli kedy mutnuty.
Dakujem
-
Re: Mute List
Essentials je prase co si údaje o všech hráčích ukládá do souborů (podle mě by byla práce na hodinu předělat to do mysql a udělat konvertor, ale to je jiná píseň), no a protože to je takhle blbě udělaný a ess nemá příkaz, jediná možnost je udělat skript, co vezme všechny ty soubory (pár desítek tisíc), jeden po druhym je bude otevírat a parsovat (už jenom tohle bude na slušnym kompu trvat tak čtvrt hoďky) no a pak z toho vytáhne jestli má hráč mute. Pak vypíše nějaký seznam a podle toho jim budeš moct dát unmute.
CreativePortal.eu - Čarovný Minecraft s přídavkem technických modů se spoustou dobrodružství. Připojit se nyní!
SKINY A PLÁŠTĚ I PRO TY, CO NEMAJÍ ORIGINÁLNÍ MINECRAFT!
Pokud jsem vám pomohl, odměňte mě prosím Karmou. Díky.
SKINY A PLÁŠTĚ I PRO TY, CO NEMAJÍ ORIGINÁLNÍ MINECRAFT!
Pokud jsem vám pomohl, odměňte mě prosím Karmou. Díky.
-
- Věk: 54
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mute List
nebo stahnout slozku userdata do PC, pak v totalcmd dat ALT+F7 (vyhledavani) a dat vyhledat slovo mute v te slozce userdata.
mno a vsechny YML soubory kde to mute je, se ti do okna vypisi, a ty tak vis kdo je mutovan
mno a vsechny YML soubory kde to mute je, se ti do okna vypisi, a ty tak vis kdo je mutovan

Všechny své servery jsem sloučil pomocí BungeeCordu na jediny multiserver play.hero-craft.cz a jsem maximálně spokojenej 
Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)

Jsou to tyto:
Lobby (1.11), Creativ(1.12), Skyblock(1.12), Planet(1.12), Games(1.9.4), Hranice(1.11), Classic(1.12), , Seniorcraft (1.12), a dalsi pripravuji... (aktualne RPG 1.12)