Votifier hlasy na czechcraft-velky problem.

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
FikVodenka
Příspěvky: 280
Registrován: 27 led 2013, 18:48
Reputation: 0

Votifier hlasy na czechcraft-velky problem.

#1 Příspěvekod FikVodenka » 19 črc 2013, 19:42

Server: 93.91.250.144:27371

Zdravim.

Omlouvam se ,ze delam dalsi tema na Votifier,ale me porad nejak vubec nefaka.Vsechno jsem delal podle navodu na Hlasovani votifieru na czechcraftu.
Vsechno mam podle toho nastavene dobre porty,Ip mam v configu votifier i port. Tu Ip mam i na czechcraftu stejnou s configem. Publick.key jsem zkopiroval ze slozky RSa na czechcraft do velkeho odkazu.Vse mam dobre ale kdyz hrac zahlasuje napr.Ja tak jsem nastavil v Galisteneru odmeny 5diamatu zatim jenom na zkousku a kdyz zahlasuji,takto nic do chatu nenapise a ani to neda zadnou odemnu jako kdyby to spolu se vubec nejak nespojovalo nevim cim to muze byt poradite prosim ? :) predem dekuji.

A omlouvam se za to tema po druhe.


A Jeste tady je log serveru po hlasovani:


Kód: Vybrat vše

> 21:02:17 [WARNING] [Votifier] Unable to decrypt vote record. Make sure that that your public key
> 21:02:17 [WARNING] [Votifier] matches the one you gave the server list.
javax.crypto.BadPaddingException: Data must start with zero
at sun.security.rsa.RSAPadding.unpadV15(RSAPadding.java:325)
at sun.security.rsa.RSAPadding.unpad(RSAPadding.java:272)
at com.sun.crypto.provider.RSACipher.doFinal(RSACipher.java:356)
at com.sun.crypto.provider.RSACipher.engineDoFinal(RSACipher.java:382)
at javax.crypto.Cipher.doFinal(Cipher.java:2087)
at com.vexsoftware.votifier.crypto.RSA.decrypt(RSA.java:65)
at com.vexsoftware.votifier.net.VoteReceiver.run(VoteReceiver.java:130)

fantomas2
Příspěvky: 1800
Registrován: 19 zář 2012, 17:54
Reputation: 0
Bydliště: Kanál
Kontaktovat uživatele:

Re: Votifier hlasy na czechcraft-velky problem.

#2 Příspěvekod fantomas2 » 20 črc 2013, 10:12

To mi dello taky, ale nejak zázračne sem si udelal pro server ješte jeden survival server a tam sem si to udelal podle návodu a vše mi jelo ... možná ten querry port ti blbne ...
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.

FikVodenka
Příspěvky: 280
Registrován: 27 led 2013, 18:48
Reputation: 0

Re: Votifier hlasy na czechcraft-velky problem.

#3 Příspěvekod FikVodenka » 20 črc 2013, 10:30

No ja uz se s tim delam hode dlouho,ale porad nic porad mi to nic nevypisuje jenom ta koznole pri hlasovani.Nwm ten query port: No zkusim s tim neco udelat uvidim :)

Uživatelský avatar
Server.FT
Příspěvky: 210
Věk: 23
Registrován: 13 dub 2013, 11:41
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Votifier hlasy na czechcraft-velky problem.

#4 Příspěvekod Server.FT » 20 črc 2013, 10:51

a kdyz se pripojis do hry tak tam mas tu tabulku ? posli screeny z czech-craft.eu a dej sem config.yml Votifier a public.key
Když ti někdo s něčím pomůže , tak karma + neuškodí. http://Funny-Gaming.4fan.cz/
Obrázek

fantomas2
Příspěvky: 1800
Registrován: 19 zář 2012, 17:54
Reputation: 0
Bydliště: Kanál
Kontaktovat uživatele:

Re: Votifier hlasy na czechcraft-velky problem.

#5 Příspěvekod fantomas2 » 20 črc 2013, 12:57

a ješte používaš qurry port treba na dynmapu? nebo na neco jiné ?
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.

FikVodenka
Příspěvky: 280
Registrován: 27 led 2013, 18:48
Reputation: 0

Re: Votifier hlasy na czechcraft-velky problem.

#6 Příspěvekod FikVodenka » 20 črc 2013, 13:44

Takze tady posilam config.yml od Votifier:

Kód: Vybrat vše

host: 93.91.250.144
port: 28371
debug: false
listener_folder: plugins/Votifier/listeners


tady je Public.key:

Kód: Vybrat vše

MIIBIjANBgkqhkiG9w0BAQEFAAOCAQ8AMIIBCgKCAQEAoEMSI7X7xlFI22JXipDDUbhTmHU9gIN18waqVmV2DVGoKFE3HTBnqFGVniSYejZbMrJ3dgqtQbHifD6xyQZcTyW0dZER+fak5pRs9UmaViUp8zcKaz3SJwL5ojAkasNjsp5Z2ctS5RCJJmDH1thhBborWtNtkIvnxtUKPin/+q6CLXcGeRPVcjBly5daJ9skluAqliBVx3+L5H1EzNaMblXVrD6rmXJEdYITZnkeIgNczvGzT3PlCSAN5flHnyh8fpIWrKYKwB+xJ35emNkcQFpNtVi0aly/coxUi//HIpVwYZYRnrS9zf5YeC//yd1OZFtNAhtbR/YbmHGOd20WlwIDAQAB





A tady posilam screenshot:

Spoiler: zobrazit
chrome 2013-07-20 13-38-37-958.jpg
chrome 2013-07-20 13-38-37-958.jpg (238.56 KiB) Zobrazeno 1877 x



A Query port na nic nepouzivam pouze na toto.Zkousel jsem ruzne to zamenovat to cislo druhe v portu ja mam port:27371 tak jsem zkusil treba... 29371 nebo jeste 28371 atd...

vassapa
Příspěvky: 3
Registrován: 29 pro 2022, 12:01
Reputation: 0

Re: Votifier hlasy na czechcraft-velky problem.

#7 Příspěvekod vassapa » 29 pro 2022, 12:02

binance trading bot are software that enable automatic trades. They help users make quicker decisions and increase profits. However, trading bots can also lead to losses. Bots can be customized to user risk profiles and market conditions. These are available for free or for a small fee.

analevy
Příspěvky: 3
Registrován: 30 led 2023, 05:55
Reputation: 0

Re: Votifier hlasy na czechcraft-velky problem.

#8 Příspěvekod analevy » 30 led 2023, 06:00

It would have been ideal if I had discovered this knowledge sooner. Also, if you want to have some fun, play the game woodoku


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů