2 menší problémy

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Brky

2 menší problémy

#1 Příspěvekod Brky » 21 kvě 2013, 14:56

Server: 93.91.240.156:27070

Zdarec, dělám si takový RPG server a vbloudily se mi problémy.
Dělám rasy přes frakce, no bohužel mi nějak nechce ukazovat frakce před jménem. Např chci aby bylo **Ork Brky . Díval jsem se že už tu takové téma je, ale nejde mi to ani když jsem to udělal podle toho.

Ten druhý problém .. je více méně pro ty co znaj spoustu pluginů. Potřebuju plugin, který dá určitým rasám určité schopnosti. Např. Ork - zvýšený damage s mečem, Elf s lukem atd ...

Je mi blbé žádat o pomoc, protože většinu problémů jsem vyřešil sám, ale i mistr tesař se někdy utne, takže kdyby to bylo možné .. ;)

Předem děkuji za pomoc.

//EDIT: Používám EssentialsChat
- Config.yml
Spoiler: zobrazit

Kód: Vybrat vše

############################################################
# +------------------------------------------------------+ #
# |                   EssentialsChat                     | #
# +------------------------------------------------------+ #
############################################################

chat:

# If EssentialsChat is installed, this will define how far a player's voice travels, in blocks.  Set to 0 to make all chat global.
  # Note that users with the "essentials.chat.spy" permission will hear everything, regardless of this setting.
  # Users with essentials.chat.shout can override this by prefixing text with an exclamation mark (!)
  # Or with essentials.chat.question can override this by prefixing text with a question mark (?)
  # You can add command costs for shout/question by adding chat-shout and chat-question to the command costs section."
  radius: 0

# Chat formatting can be done in two ways, you can either define a standard format for all chat
  # Or you can give a group specific chat format, to give some extra variation.
  # If set to the default chat format which "should" be compatible with ichat.
  # For more information of chat formatting, check out the wiki: http://ess.khhq.net/wiki/Chat_Formatting 

format: '{DISPLAYNAME} {MESSAGE}'
  #format: '&7[{GROUP}]&f {DISPLAYNAME}&7:&f {MESSAGE}'

group-formats:
  #  Default: '{WORLDNAME} {DISPLAYNAME}&7:&f {MESSAGE}'
  #  Admins: '{DISPLAYNAME} : &c{MESSAGE}'

# If your using group formats make sure to remove the '#' to allow the setting to be read.
[b]Pokud ti někdo pomohl, dej mu KARMU :)[/b

Neon1_Cz
Kontaktovat uživatele:

Re: 2 menší problémy

#2 Příspěvekod Neon1_Cz » 21 kvě 2013, 15:06

Použij na to Heroes.

Brky

Re: 2 menší problémy

#3 Příspěvekod Brky » 22 kvě 2013, 07:11

Heroes jsou přímo povolání, já chci jen určité vylepšení pro určitou rasu. U heroes to nepůjde :/

-- 23 kvě 2013, 12:39 --

Takže, trochu jsem se díval po internetu a u trochu to pozměním.

Ty frakce jsem pořád nevyřešil :P

Potřebuju plugin, který pomocí sticku (jakože očarovaná hůlka) udělá nějaké kouzlo a pokud je to možné, aby se levým začaly měnit "funkce" (kouzla). Též by se hodilo, aby to podporovalo permissions system a aby ty kouzla měla nějaký cooldown (dobu, za kterou se kouzlo znovu nabije). Díval jsem se snad všude po netu, nic jsem nenašel :/

Kdyby někdo něco našel, bylo by to fajn ;) Dost by mi to pomohlo v serveru. Předem děkuji ;)
[b]Pokud ti někdo pomohl, dej mu KARMU :)[/b

Zpět na „Minecraft, Tekkit“