Príroda mi zmazala budovy na spawne

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Kentan

Príroda mi zmazala budovy na spawne

#1 Příspěvekod Kentan » 30 bře 2013, 21:37

Server: IP:93.91.250.143:27185
Dokáže mi niekto povedať ako nahodiť alebo opraviť budovy ktoré mi zničila príroda ?
Creeperov a TNT proti vybuchom mam zakázané, dokonca mám v reske nastavené aby sa tam mobovia nespawnovali,
ako si mám nahodiť to čo mi zničila príroda alebo mi poradťe ako sa mám proti tomu braniť aby sa to v budúcnosti
viac neopakovalo .....

fantomas2
Kontaktovat uživatele:

Re: Príroda mi zmazala budovy na spawne

#2 Příspěvekod fantomas2 » 30 bře 2013, 22:04

ako ti mohla príroda zničiť územie? máš tam resku? endermani ti môžu no ale to si nemyslím že ti vyčorovali cely spawn ... ale použi hawkEye ale je to potreba napojit na MySQL databzi ..
Tvorba web stránok zdarma pro velké herné portály, ozvi se SZ.

King_of_KeKs
Věk: 27
Kontaktovat uživatele:

Re: Príroda mi zmazala budovy na spawne

#3 Příspěvekod King_of_KeKs » 30 bře 2013, 22:25

Nemáš ho niekde pri oceáne/mori ? Pravdepodobne prišla tsunami a celý ti ho zmietla, alebo ešte lepšie, rozmýšlal si nad hurikánom ? :O

Ale teraz k veci.. Pravdepodobne ti ho zničil nejaký admin pomocou WE napríklad príkazom //regen, ktorý navráti pôvodný stav územia(krajinky) :)
Môžeš skúsiť nahrať zálohu a dať si ten spawn do schematicu, ktorý si uložíš do počítača a potom nahrať naspäť poslednú zálohu a nahodiť tam ten schematic spawnu, tento spôsob bude dobrý aby hráči neprišli o svoje nadobudnuté veci počas toho ako bol spawn zničený..
Obrázek
ObrázekObrázek

Zpět na „Minecraft, Tekkit“