Portal do netheru

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
ABYSI!DORANA!
Věk: 34

Portal do netheru

#1 Příspěvekod ABYSI!DORANA! » 27 bře 2013, 23:43

Server: Podpis - PVP

Mam problem s portalmi do netheru, neviem cim to je ... mam napriklad jeden portal na spawne do netheru a tak isto aj druhy portal na "spawne" v netheri.
Vcera mi oznamil hrac ze sa objavil dakde pod povrchom spawnu v netheri a nemoze sa odtade vykopat lebo sa mu tam objavil portal. Neveril som :-o.
Potom skusam, vojdem do portalu v netheri a objavim sa vo WORLD dakde uplne mimo kde sa mi sam vytvoril portal. Kukam :-o WTFFFFFFFFF?
Skusim este raz, a zrazu sa mi vytvoril nether portál v adminshope :D Nechapem v com moze byt chyba... Nestalo sa vam to?

PLKA

Spoiler: zobrazit

Kód: Vybrat vše

LagMeter, WorldEdit, NoCheatPlus, FakaHedaMinequery, WBXEffects, PartyHat, SafeExplosions, Vault, PermissionsEx, Multiverse-Core, TreeAssist, WorldGuard, AutoMessage, LightVote, HeroicDeath, iConomy, CoreProtect, Lockette, ClearLag, Modifyworld, EntityAdmin, AntiReklama, WGCustomFlags, MobArena, CleanroomGenerator, Essentials, Residence, Jobs, EssentialsXMPP, ChatManager, EssentialsProtect, WGFlyFlag, EssentialsSpawn, EssentialsGeoIP, Ultrabans, ChestShop, EssentialsChat, AuthMe, CreativeControl

nejento
Kontaktovat uživatele:

Re: Portal do netheru

#2 Příspěvekod nejento » 28 bře 2013, 16:51

To, že Nether je 8x menší, to může zapříčinit, kde se postvaví v normálním světě. Pokud je tvůj hlavní svět jiný, než je nastaveno v server.properities, může se tohle stát.
Taky zkus aktualizovat Multiverse: http://ci.onarandombox.com/view/Multive ... re-2.5.jar a CraftBukkit.
POkud by problém přetrvával, dej sem worlds.yml z Multiversu do Code a Spoileru a uveď, který Nether je hlavní a který svět je hlavní.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

ABYSI!DORANA!
Věk: 34

Re: Portal do netheru

#3 Příspěvekod ABYSI!DORANA! » 28 bře 2013, 22:21

mám len jeden nether, ked pridem z prace hodim sem tie configy a skusim to predtym aktualizovat

Zpět na „Minecraft, Tekkit“