SKYBLOCK - nastaveni serveru

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
Message
Autor
gorilass
Příspěvky: 104
Registrován: 18 pro 2012, 15:46
Reputation: 0

SKYBLOCK - nastaveni serveru

#1 Příspěvekod gorilass » 13 bře 2013, 10:17

IP serveru v podpisu ;)
Zdravím ... server kterej mám u FAKAHEDY chci předělat na skyblock , jenže když si ho zkouším nastavit , tak použiju na ostruvky plugin IslandWorld , kterej funguje více méně bez problému , jenže když tam hodím mapu ze SKYBLOCKU , tak tam vždy najdu na nějakém místě prostě normální svět .... nevíte jak oddělat aby tam byl i ten normální svět ? Prostě nastavit jen ABY TAM BYLI POUZE ty ostrovy ? Děkuji :)
_____________________________________________________________________________

Můj server
Classic : 93.91.250.119:37475
http://www.craftingplay.cz
_____________________________________________________________________________

Karma potěší :)

Uživatelský avatar
Qefik
Příspěvky: 5714
Registrován: 26 pro 2009, 11:26
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: SKYBLOCK - nastaveni serveru

#2 Příspěvekod Qefik » 13 bře 2013, 15:05

Tvůj server z podpisu nemá se SkyBlockem nic společného, pro problém se svým druhým serverem napiš poskytovateli, který ti dodává druhý server.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

gorilass
Příspěvky: 104
Registrován: 18 pro 2012, 15:46
Reputation: 0

Re: SKYBLOCK - nastaveni serveru

#3 Příspěvekod gorilass » 13 bře 2013, 17:26

Psal jsem že ho teprve CHCI PŘEDĚLAT ! ... JSEM U vás už asi 2-3 měsíce ...
_____________________________________________________________________________

Můj server
Classic : 93.91.250.119:37475
http://www.craftingplay.cz
_____________________________________________________________________________

Karma potěší :)

Uživatelský avatar
Qefik
Příspěvky: 5714
Registrován: 26 pro 2009, 11:26
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: SKYBLOCK - nastaveni serveru

#4 Příspěvekod Qefik » 13 bře 2013, 17:48

Netahej nás prosím za fusekli :) viz http://www.craftingplay.cz/?p=272 a http://forum.hostuju.eu/viewtopic.php?f ... 1387#p1387

+ zde se řeší aktuální problémy se servery. Tvůj udávaný server není Skyblock.

Identifikuj prosím server, se kterým máš problém, protože udávaný nesplňuje to, co píšeš.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

gorilass
Příspěvky: 104
Registrován: 18 pro 2012, 15:46
Reputation: 0

Re: SKYBLOCK - nastaveni serveru

#5 Příspěvekod gorilass » 13 bře 2013, 17:54

Jej quefik :D ty detektive ... fajn no ... ale aj tak ... mám u vás jeden server tak bych chtěl aj tak pomoct :D co když chci doopravdy i ten server od vás předělat na SKYBLOCK ? :D
_____________________________________________________________________________

Můj server
Classic : 93.91.250.119:37475
http://www.craftingplay.cz
_____________________________________________________________________________

Karma potěší :)

Uživatelský avatar
nejento
Příspěvky: 9815
Registrován: 28 lis 2011, 14:09
Reputation: 55
Kontaktovat uživatele:

Re: SKYBLOCK - nastaveni serveru

#6 Příspěvekod nejento » 13 bře 2013, 17:55

Tak až bude, tak pomůžeme.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: http://discord.fakaheda.eu/

Uživatelský avatar
Qefik
Příspěvky: 5714
Registrován: 26 pro 2009, 11:26
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: SKYBLOCK - nastaveni serveru

#7 Příspěvekod Qefik » 13 bře 2013, 17:58

Dané okolnosti tomu nenasvědčují, nicméně jak jsem psal, až budeš mít konkrétní problém se serverem hostovaným u nás, tak se sem můžeš klidně obrátit.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain

Billie34
Příspěvky: 1
Registrován: 23 čer 2022, 06:15
Reputation: 0

Re: SKYBLOCK - nastaveni serveru

#8 Příspěvekod Billie34 » 23 čer 2022, 06:46

Qefik píše:Netahej nás prosím za fusekli :) viz http://www.craftingplay.cz/?p=272 a http://forum.hostuju.eu/viewtopic.php?f ... 1387#p1387

+ zde se řeší aktuální problémy se servery. Tvůj udávaný server není Skyblock. phoodle

Identifikuj prosím server, se kterým máš problém, protože udávaný nesplňuje to, co píšeš.


Děkuji, svůj problém jsem vyřešil


Zpět na „Minecraft, Tekkit“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 105 hostů