Ahoj, chtěl jsem si na web udělat statistiky jako kolik bloků se postavilo a zničilo, kolik lidí je online, jestli je server online nebo offline apod ... Ale nechci to jako banner od fakahedy ale jako normální text ..
Prosímvás sem lajk a sem rád že jsem rád takže kdyby se našla nějaká hodná duše která mi to vysvětlí budu karmovat jak vzteklej pes
Něco by se dalo použít odsud: viewtopic.php?f=85&t=5946 Co se týká zbytku, tak ti nabízím své služby za nízký ceny podle složitosti daného problému. Jestli máš zájem, tak PM, kde to probereme podrobněji.
Mysteria by za vše bral prachy a neví že existuje plugin , Statistician který má od autorů vytvoření celkem povedený skript který zaznamenává každou činost jednotlivých hráčů i serveru (max lidi , nejvice položený blok, nejvetsi zabijak serveru atd.)
buddyns: Tak tímhle jsi mě docela pobavil Prý prachy, jo 30Kč jsou prachy, zvlášť když doteď jsem všechno dělal všechno zadarmo a pár významných projektů dělám i nadále zadarmo Samozřejmě, že existuje Statistician, ten taky používám, ale ne každému vyhovuje jejich webové zozhraní, někdo chce jenom část, chce to jinak než to mají oni - těm to nabízím.