93.91.240.156:37624
Může mi někdo poradit jak nastavit privilegia WorldEditu a WordGuarda? Potřeboval bych to nastavit taka by každý hráč mohl "přivolat" wand nástroj a nastavit si pozemek, bohužel v defuatním nastavení toto nemůže a já už jsme celí zblbý jak to do toho souboru permisions.yml mám napsat. Prostě ten formát nepobírám. Už jsem odhalil že je podivně závislí na počtu mezer na novém řádku ale to je tak vše i přes veškerou mou snahu jsme to nerozchodil. Děkuji za radu.
Privilegia WE a WG
- Limeth
Re: Privilegia WE a WG
Lugiak píše:93.91.240.156:37624
Může mi někdo poradit jak nastavit privilegia WorldEditu a WordGuarda? Potřeboval bych to nastavit taka by každý hráč mohl "přivolat" wand nástroj a nastavit si pozemek, bohužel v defuatním nastavení toto nemůže a já už jsme celí zblbý jak to do toho souboru permisions.yml mám napsat. Prostě ten formát nepobírám. Už jsem odhalil že je podivně závislí na počtu mezer na novém řádku ale to je tak vše i přes veškerou mou snahu jsme to nerozchodil. Děkuji za radu.
Nejdříve bych doporučoval stáhnout a nainstalovat Notepad++, který umožňuje úpravu textových souborů s jinými formáty a jejich styly. Tím se ti zpřehlední nastavení.
Poté v N++ otevři svůj permissions.yml, do tebou určených skupin přidej vybraná povolení:
http://wiki.sk89q.com/wiki/WorldEdit/Permissions
http://wiki.sk89q.com/wiki/WorldGuard/Permissions
Buď jeden z prvních, kdo přidá svůj server na nový seznam ListCraft.cz!

Vyzkoušej si server nyní; IP: bp.projectsurvive.cz

Vyzkoušej si server nyní; IP: bp.projectsurvive.cz
- Lugiak
No po pár pokusech z nastavením my vypadla následující věci a wand ne a ne fungovat. Ten konfigurák jsem psal celí učně podle návodů na netu takže absolutně netuším nakolik je dobře.
Spoiler: zobrazit
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Prosím 
(Jenom poprosím Limeth abys necitoval předchozí příspěvky. Dělá to trochu bordel)

Kód: Vybrat vše
groups:
Member:
default: true
permissions:
- worldedit.wand
- worldedit.wand.toggle
- worldguard.region.wand
(Jenom poprosím Limeth abys necitoval předchozí příspěvky. Dělá to trochu bordel)

- Lugiak
Nastaveno dle návodu a stejně.. Když chci jako obyč uživatel přivolat Wandovačku tak prej nemam práva. LAe práva přitom jsou nastavený
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Pardon:
Jinak jako administrátor (buď skupina nebo sám sobě) máš nastavený permission - '*' ?
groups:
Member:
permissions:
- worldedit.wand
- worldedit.wand.toggle
- worldguard.region.wand
Jinak jako administrátor (buď skupina nebo sám sobě) máš nastavený permission - '*' ?

- Lugiak
Administrátoři nejsou nastavený vůbec neb se v tom systému privilegií vyznám jak koza v petržely. Ovšem ty co mají OP si můžou dělat stejně co chtěji privilegia neprivilegia, ne?
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Občas tomu tam není.
Pokud chceš udělat jako skupinu pro adminy, bude to vypadatk takto:
A pak použij příkaz (možná bude třeba přes konzoli) /pex user tvuj_nick group set Admin
Pokud chceš udělat jako skupinu pro adminy, bude to vypadatk takto:
groups:
Member:
permissions:
- worldedit.wand
- worldedit.wand.toggle
- worldguard.region.wand
Admin:
permissions:
- '*'
A pak použij příkaz (možná bude třeba přes konzoli) /pex user tvuj_nick group set Admin

- Lugiak
A teď budu za vola protože na PEX mi to píše neplatný příkaz asi tma nemám na to plugin.. Jdu ho pohledat copak mi chybí ...
- nejento
- Kontaktovat uživatele:
Co přesně to píše? Jestli máš PermissionsEx (jako ten plguin) tak by to mělo fungovat.