DarkSwamp SkyBlock : 93.91.240.158:37175
Dobrý deň,
pohodlne sa usaďte a prajem príjemné čítanie

1.) AntiSwear plugin(plugin proti vulgarizmom v chate).
Chcem sa spýtať či by ste mi nevedeli doporučiť nejaký plugin, ktorý mi v chate zamení slovo, ktoré si ja sám napíšem v configu(žiadne prednastavenia), za slovo, ktoré si tiež natavím v configu(napr. za ****). Samozrejme aby bola možnosť vypnutia rôznych warnov, kickov a banov, čisto len mnou zvolená cenzúra. Skúšal som to nastaviť v UltraBans, ale neúspešne, aj keď som v configu nastavil aby to nedávalo warny, stále ich to dáva.
2.) Hádzanie elixírov.
Hráčom nejdu hádzať elixíry, netuším čím to môže byť spôsobené(zoznam pluginov na konci topicu)+na požiadanie dodám configy.
3.) Generátor sveta.
Chcel by som sa spýtať či nepoznáte nejaký plugin alebo program, ktorý by mi bol schopný urobiť hory(kopy stone pokryté grassblock) v tvare kruhu(v takých rozmeroch aké určím) jedným alebo viacerými príkazmi na jedno miesto. Pozor, nemyslím po celej mape aby to generovalo, ale len na jedno miesto. Viem, že sa to dá spraviť ručne alebo pomocou WE(WorldEdit) príkazom //brush smooth, ale to by som robil nekonečne dlho preto hladám niečo na lahší spôsob. Niečo na taký spôsob ako je na tomto screene, ktorý som našiel pri prechádzaní internetom.
4.) UltraBans-MySQL-WebBanList-UnBan
Ešte jedna primitívna otázka k minecraftu ku koncu -_- Keď mám UltraBans napojený na MySQL a mám na webe BanList(to stým asi ani nesúvisí) a chcem dať niekomu unban stačí keď zmažem v MySQL v tabulke "banlist" záznam o bane alebo musím aj v hre napísať /unban nick ?..
5.) ControlPanel-nezaplatený server
Tákže, mám v ControlPanel server, ktorý som dlhšiu dobu nezaplatil(vtomto prípade mám -8dní) a chcem ho znovu spojazdniť. Keď ho zaplatím budem platiť aj tých 8 dní, ktorý bol server nezaplatený alebo budem platiť až ďalšie dni od 0 dní ?.. Ak by to tak bolo tak mi to príde nedoriešené vtom, že na server tých 8 dní nemôžem, ale pritom tie dni budem platiť len aby som ho znovu spojazdnil, to si radšej založím nový server. Mýlim sa alebo mám pravdu ?..
----------------------------------------------------------------------------------------
Zoznam pluginov :
ZDE
----------------------------------------------------------------------------------------
Ďakujem vopred za všetky odpovede na otázky a rady

s pozdravom King_of_KeKs
//za nezrozumitelné napísanie niektorých vecí sa ospravedlňujem, ale vzhladom nato, že som sa ponáhlal som nemal čas si to po sebe 2x čítať.