Strasny problem - Givovani if creative
- SpreyYManNNikKK
Re: Strasny problem - Givovani if creative
prosim help , sem z toho akorat vynervovany , a stve me to !!
Dela to plugin antishare , kdyz ho smazu nejde to , ale poterbuju ho aby lidi negivovali a aby si evip mohli davat gm , evip maji nastavene permice na essentials.gm a bukkit.command.gm , ale kdyz nejde antishare tak jim to pise ze nemaj prava , a kdyz je antishare tak si to muzou menit , kdyz si ho evip zmeni napise [AntiShare] Your inventory has been changed to SURVIAL / CREATIVE !! Tak prosim vyresit ten bug nebo sehnat jine pluginy kde neni mozne jakkoliv givovat / bugovat veci + vyresit ty permice aby slo evipkum to /gm

- Welton123
- Kontaktovat uživatele:
já to vyresil tak, ze tam mam creativecontrol, diky autogamemode maji creatve po pripojeni do hry a pak maji premise jen na to, aby si ho zrusily.
- SpreyYManNNikKK
jak uz jsem psal weltonovi na skype
chci plugin kterej dokaze zablokovat jakkoliv givovat / bugovat veci , jakkoliv , i pres chest , dispenser apod , ani rucne givovat , to uz vubec , a chci kdyz si proste natahaj ty veci z crea do inv a daj si pak survi tak je ve survi nemaj ( aby je nemohli givovat ) , ale zaroven chci aby si teda mohli vypinat / zapinat GM
kdo pomuze vyresit poslu mu 2 sms za 99 prosim helpdotedka mi to slo , ale nez sem presel z gm na pex tak se to cely podelalo , tak sem se vysral na pex a presel zept na GM a le nejde
- SpreyYManNNikKK
Uz dobre , muzete lock , antishare sem nahradil pluginem CreativeControl 
//LOCK

//LOCK