Essentials.chat - Help 2... prosím
-
Re: Essentials.chat - Help 2... prosím
Klidně celý config ja si to alespon zkopíruji celé, třeba to máš lepe nastavený... Jinak v permissions v nastaveních skupin u options u default: z False to změnit na true ? Já se radši ptám at už nic nezkazím...
- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
ne, default nech u jedné skupiny případně u skupin které budeš dávat jako default při nějakých akcích, ale např. u skupiny admin, majitel atd. to není třeba tedy rovnou to smíš smazat.. A config pošlu zítra, dnes se mi již nechce zapínat VPN abych se připojil.. Počítej zítra že ti to pošlu do SZ okolo 14:20

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.
Není hanba být zabit cheaterem, ale cheatovat a být zabit.
Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy.

FH Discord: http://discord.fakaheda.eu/
-
Děkuji
mě to stejně podle toho nešlo, tak jsme to vyřešil tak že jsem smazal komplet PermissonsEX , nahrál GroupManažera a funguje vše v pohodě a permissions ten textový dokument jsme prejmenoval a naformatoval na groups a funguje vše v pohodě... jen mě trapí jedna vec, a to taková že Builder tam nemá napsaný že může kickovat ale kickovat může . (mam to nastavené vše v /plugins/GroupManager/worlds/world ale pak je ještě jedna složka /plugins/GroupManager kde je globalgroups.yml a tam je něco automaticky vyplněného a moje otázka zní asi takhle , lze ten soubor Globalgroups smazat ? když použivám plugins/GroupManager/worlds/world - groups ? Smazat bych to chtěl protože si myslím že je tam nastavený builder že muze i kickovat...

- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
tak dolož práva, nejspíše máš ihnerce (nevím zda to tak je i u GM ale u pex je..) nebo mu rovnou dej -essentials.kick

Ať už si lidé myslí cokoli cokoli dělají nebo říkají neberte osobně. Názory druhých odpovídají tomu čemu tito lidé věří a proto ať si o vás myslí cokoli ve skutečnosti se vás to netýká. Vždy to vypovídá jen a jen o nich.

- pitilon@seznam.cz
- Kontaktovat uživatele:
Ale stále problém vidím někde u tebe, jelikož já mám pex a essentials a vše mi vždy jelo..