OK, dobře.
Rozmáhá se to jak mor, tyhle útoky a hraje si s tím kdejaké dítě.
Dokud to fakaheda nezačne tvrdě řešit, i přes kriminálku, tak se to bude jen šířit.
Fakaheda by si měla uvědomit, že se jim kvůli tomu snižuje výdělek.
Tohle už je třetí větší bot útok na můj server.
Neznám moc lidí, kteří by vydrželi platit server, dělat zadarmo službu pro hráče, makat na serveru jako šroubek a sklízet za to od některých provokace, nadávky a bot útoky.
Většina lidí to prostě vzdá a fakaheda z nich pak nemá nic.
Sice mě napadlo, že by šlo udělat pro majitele serverů společný blacklist určitých toxických IP adres, ale když tak vidím, jak se vzájemně napadáte, asi to neklapne.
Bot útoky 4.9.2016
-
- Kontaktovat uživatele:
- Arcas
- Věk: 27
Re: Bot útoky 4.9.2016
Tohle kriminálka nemá jak řešit - nemůžeš žalovat člověka za to, že tvou IP dal někomu, kdo se chce připojit - to, že se připojuje každých 10 vteřin dokola je vedlejší...
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- Mysteria
- Kontaktovat uživatele:
Proč a jak by to podle tebe měla řešit zrovna FakaHeda?
Výběr z vlastních projektů: MinecraftServerList.cz ✔ Minecraft Extended Punishment List ✔ Killing Floor2 servery ✔

Spoiler: zobrazit
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevidím do těchto věcí, bot útoky na nikoho nedělám a nedělal bych, ani kdybych mohl.
Pokud hosting neví, jak tyto věci řešit, chápu to. Ani já jako koncový zákazník to nevím.
Je naprosto bezvýchodné dělat server s vědomím, že kdykoli si někdo, (kdo to umí) vzpomene, může vám server shodit a nepomůže vám ani online=true, jak jsem se tu dočetl v jistém topicu.
Včera večer jsem chtěl zase rozšiřovat sloty, dneska přemýšlím o white listu a snížení slotů, to je vše.
Pokud hosting neví, jak tyto věci řešit, chápu to. Ani já jako koncový zákazník to nevím.
Je naprosto bezvýchodné dělat server s vědomím, že kdykoli si někdo, (kdo to umí) vzpomene, může vám server shodit a nepomůže vám ani online=true, jak jsem se tu dočetl v jistém topicu.
Včera večer jsem chtěl zase rozšiřovat sloty, dneska přemýšlím o white listu a snížení slotů, to je vše.
- Arcas
Máš tam PM.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- tadeas97
Konec konců ano má pravdu tohle mě právě taky leze na nervy dělám pro hráče první poslední a nějaký kokot přijde závidět a začne posílat boty. Ještě že dneska je to už takové pokročilejší a většina lidí se proti tomu umí bránit ale fakaheda by mohla udělat nějaký vlastní plugin proti botum na co mi je plugin na serveru FakahedaMinequery? Očividně někdo od nich s pluginama dělat umí tak ať udělají poradny antibot pro zákazníky a budou tím mít více zákazníků protože jako jediný hosting bude mít tuto možnost..
pomohl jsem ti? karma potěší 
Přijďte na server SweetCube.eu
ip: play.sweetcube.eu
podpoř mě i na youtube odběrem na kanál: TheHooper
náš server ma i teamspeak 3 IP: ts3.sweetcube.eu

- Arcas
Pochop, že sebelepší plugin stejně nedokáže odfiltrovat jen boty. vždy to zasáhne i hráče. Je jedno, kdo ho napíše, nebo na jakém principu bude fungovat - vždy odfiltruje jen amatérské projekty, které stejně nic serveru neudělají, a na ty pořádné nedosáhne.
V každém případě, tobě Tadeáši znova opakuji, že ty útoky nebudou pravděpodobně bezdůvodné - tvé chování je katastrofické, každý druhý příspěvek je vulgární a útočný na všechny kolem tebe. Zamysli se trochu, zda jde skutečně o závist nějakému prťavému projektu, který nemá ani vlastní web, a nebo jde o akci, která byla vyprovokována tvým chováním vůči okolí
V každém případě, tobě Tadeáši znova opakuji, že ty útoky nebudou pravděpodobně bezdůvodné - tvé chování je katastrofické, každý druhý příspěvek je vulgární a útočný na všechny kolem tebe. Zamysli se trochu, zda jde skutečně o závist nějakému prťavému projektu, který nemá ani vlastní web, a nebo jde o akci, která byla vyprovokována tvým chováním vůči okolí

// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

-
- Věk: 26
- Kontaktovat uživatele:
- tadeas97
Arcas píše:Pochop, že sebelepší plugin stejně nedokáže odfiltrovat jen boty. vždy to zasáhne i hráče. Je jedno, kdo ho napíše, nebo na jakém principu bude fungovat - vždy odfiltruje jen amatérské projekty, které stejně nic serveru neudělají, a na ty pořádné nedosáhne.
Já tobě opakují aby ses v případě že píšu já vůbec nevyjadřoval dík za pochopení
-- 04 zář 2016, 16:55 --
nehledě k tomu že se tu řeší pokud vím bot utok nikoliv to že jsem tobě zrovna nevpadl do oka
pomohl jsem ti? karma potěší 
ip: play.sweetcube.eu

- zikl
- Věk: 30
- Kontaktovat uživatele:
a co takhle v authme zapnout antibot který po x rychlích připojení začne blokovat na mě taky posílal někdo boty a asi po 10 opakovaných připojeni to bloklo