Pár otázek

Technická podpora k herním serverům Minecraft a Tekkit
ZiDyPL

Re: Pár otázek

#11 Příspěvekod ZiDyPL » 02 pro 2015, 19:44

nejento píše:Zakazovat /plugins je největší blbost, kterou kdo široko daleko dělá.
Jak mám vědět, jestli je server dobrý, když neznám pluginy? Jak mám vědět, co mám na serveru delat, když neznám pluginy? Navíc na serverech v Česku, kde každý server je prakticky kopie toho druhého, protože nic originálnějšího, nebo třeba jenom trochu jinak zpracovaného se tu neděje.
Případně neblokujte celé /plugins, ale zakryjte jenom pluginy, které slouží pro správu serveru a hráč je nemusí vidět, protože mu k ničemu nebudou.

Pěkná myšlenka, ale co když mám většinu pluginů vlastních, mnou vytvořených?

Btw. ty permisse: bukkit.command.pl, bukkit.command.help, bukkit.command.?
Dále pluginem NoCommandTab

nejento
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvekod nejento » 02 pro 2015, 19:58

Pokud tomu tak doopravdy je, tak to je naprosto jedno, jestli je tam napíšeš, nebo ne, protože je stejně nikde nenajde. Případně je můžeš přepsat na jiný název abys třeba věděl, že nějaký plugin na tohle tam je a mohl ho použít.
A na příkazy? Od toho je právě ten všemi zakazovaný příkaz /help, který ukáže, jak a co použít.
Obrázek

Obrázek Přidejte se ke komunitě zákazníků na FakaHeda.eu Discord! Poznejte nové lidi nebo vyřešte svůj technický problém živě: https://discord.fakaheda.eu/

ZiDyPL

#13 Příspěvekod ZiDyPL » 02 pro 2015, 20:01

No, já mam /help přepsaný na svůj seznam příkazů z vlastních pluginů, asi nejlepší řešení.

Jediah
Věk: 24

#14 Příspěvekod Jediah » 03 pro 2015, 15:26

Ak maš VIP sms cez fakahedu tak sa to tam dá nastaviť.
The grass is always greener on the other side becouse it´s fertilized with bullshit.

Zpět na „Minecraft, Tekkit“