LAGY !!!!!!! TOHLE TÉMA SE MUSÍ DOŘEŠIT !!!!! PŘEČTI SI !!!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: LAGY !!!!!!! TOHLE TÉMA SE MUSÍ DOŘEŠIT !!!!! PŘEČTI SI
Nevim nevim.. Taky jsem uvažoval a zrušení GM pro EVIP a Sponzori.. ale nevím nevím jakou by to mělo odezvu :/
- jan134
Žádný plugin na ochranu GM není spolehlivý, pokaždé to jde lidově řečeno "ochcat"
Vždy mě udivují servery kde dají VIPkám gm, a myslí sí že tam prdnou plugin a hráči z toho negivnou ani kostku...
Když to zrušíš tak je asi jasný jaká bude odezva... ale o tom to je. Já na serveru nedal gm nikomu, ani jedinýmu adminovi (žádnýho admina kuli tomu nemam
) a taky tam hrajou lidi, aspoň mají jistotu že nic není givnutý a je to pro všechny stejně fér
Ale myslím že na serveru kde je třeba xp zdarma je už totalně fuk jestli má někdo gm s antikoncepcí nebo ne....

- Arcas
- Věk: 27
Tak si to shrneme
1) Uvědom si, že sice si platíš Extreme server, ale to neznamená, že si tu kvůli tobě každý sedne na prdel. Ten nadpis ve mě vzbudil totální nechuť ti jakkoliv pomoci.
2) Je fajn, že máš extreme server se všemi výhodami, ale nemáš optimalizovaný server. Jak optimalizovat server?
UNBAN za SMS? Já vím, že server musí být z čeho platit, ale notorických zmetků se nezbavíš a kvalita serveru klesá
A rada na závěr - radši 40 aktivních a rozumných hráčů než 150 kidů, zmetků a různých potížistů.
1) Uvědom si, že sice si platíš Extreme server, ale to neznamená, že si tu kvůli tobě každý sedne na prdel. Ten nadpis ve mě vzbudil totální nechuť ti jakkoliv pomoci.
2) Je fajn, že máš extreme server se všemi výhodami, ale nemáš optimalizovaný server. Jak optimalizovat server?
- Řiď se rozumem a nikoliv tím, co mají ostatní (viz. ClearLagg, který používá spousta lidí a přitom je k ničemu
Ustanov si nějaké zásady. Je fajn, mít narvaný server. Ale VIP GM a Free XP a podobné snižují hodnotu a působí ti problémy.
Projdi si dokumentaci každého pluginu, který na server přidáš a podívej se, co dělá a jak co nastavit. Bez toho se neobejdeš. Taky si ho proklepni přes hledat tady na fóru, jestli není problémový
Odstraň každý zbytečný plugin. U každého pluginu se 3x zeptej, zda VŮBEC má smysl ho mít na serveru a zda není jednodušší řešení, které spojuje třeba 2 pluginy dohromady.
UNBAN za SMS? Já vím, že server musí být z čeho platit, ale notorických zmetků se nezbavíš a kvalita serveru klesá
A rada na závěr - radši 40 aktivních a rozumných hráčů než 150 kidů, zmetků a různých potížistů.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

- panChemicky
- Věk: 34
- Kontaktovat uživatele:
Weizen: Co se týče rušení GM, tak poku už máš server s GM dlouho, tak to neruš. Já jsem to tehdy udělal a ten spam na skypu, mailu a FB si neumiš představit. Do dneška poslouchám některý kidy, který mi vyhrožovali smrtí, což je sice na jednu stranu úsměvné, ale na tu druhou ti to moc nepřidá.
Server jsem pak zrušil úplně a vrátil se k tomu po 2 měsících.
Co se týče těch pluginů, tak platí to, co ti napsal Arcas
Server jsem pak zrušil úplně a vrátil se k tomu po 2 měsících.
Co se týče těch pluginů, tak platí to, co ti napsal Arcas
- Arcas
- Věk: 27
GM bych s klidem zrušil. Co se týče kidů - takové lidi na serveru člověk nepotřebuje, a funkce block, ban, ignore funguje 
Případně přes Multiverse Core a MV Inventories udělat další svět s přístupem pouze pro VIP, kde by GM mohli využít

Případně přes Multiverse Core a MV Inventories udělat další svět s přístupem pouze pro VIP, kde by GM mohli využít

Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...
// no comment
Uranus-Portal.com

// no comment
Uranus-Portal.com

-
- Kontaktovat uživatele:

Mají gm.. Já ho kicknu a po přihlášení se mu gm vypne

Jak? :
- NetManSK
Skus plugin AutoGamemode je to dobry plugin su tam vseliake skratky atd. a to co chces sa da tiez nastavit (v tom)
Dobrí obchodníci:
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+
-
- Kontaktovat uživatele:
Vím že se určo dá i bez Pl.. Jenom toto
Ale nevím kde..
Protože když už jím GM sundám tak těm co s v Gm odhlásili tak ho budou mít tak jako tak až se přihlásí... Ale vím že se někde dá nastavit že ti to po přihlášení vypne GM :/

Protože když už jím GM sundám tak těm co s v Gm odhlásili tak ho budou mít tak jako tak až se přihlásí... Ale vím že se někde dá nastavit že ti to po přihlášení vypne GM :/
- NetManSK
Pouzivas nieco na svety ?
Dobrí obchodníci:
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+
MarekBurget,Escalator
Pomohol som ti? K+
-
- Kontaktovat uživatele:
Multiverse-core